Hop A Long Travel AI-06.png

florida turkey run

2022

17. - 30. november 2022 

Pris kr 20.990,- pr. person for standard turlengdeTurpakken inkluderer flybilletter, leiebil med fri kilometer og forsikring, samt alle hotellnetter. Billetter til Turkey Run er også inkludert. To og to personer deler bil og hotellrom. Enerom og egen bil bookes for de som ønsker. For barn og tenåringer som deler rom og bil med foreldrene, betaler man kun for flybillett pluss et lite tillegg for ekstra person(er) på hotellrommet, til sammen kr 9.990,- pr. barn/tenåring. 

Vi feirer Thanksgiving i Florida med giganttreffet Turkey Run på Daytona Beach. Treffet samler over 6.000 biler og foregår inne på Daytona International Speedway, og vi skal bo i gangavstand til treffet. Utenfor hotelldøren er det biltreff hver kveld, fire kvelder på rad. Restauranter og shopping er i kort gangavstand fra hotellet. 

Torsdag 17. nov: Ankomst Orlando 
Fredag18. nov: Moultrie Swap Meet 
Lørdag 19. nov: Moultrie Swap Meet 
Søndag 20. nov: Treasure Coast 
Mandag 21. nov: Key West
Tirsdag 22. nov: Key West
Onsdag 23. nov: Daytona
Torsdag 24: nov: Turkey Run, Daytona 
Fredag 25.nov: TurkeyRun,Daytona 
Lørdag 26. nov: Turkey Run, Daytona 
Søndag 27. nov: Mount Dora
Mandag 28. nov: Orlando
Tirsdag 29. nov: Hjemreisedag 
Onsdag 30. nov: Ankomst Norge 

Om du ønsker å ta noen dager "fri" og feriere i Florida på egenhånd, går det helt fint. Da trekker vi fra hotellnettene du ikke bruker, og turen blir rimeligere.  Du kan også velge egne utreise- og hjemreisedager. 

IMG_0806-1.jpg

Turpakken inkluderer
- Flybilletter
- Leiebil med fri kilometer og forsikring.
- Hotell alle netter under hele oppholdet. Gode hoteller med sentral plassering.

- Adgangsbillett til Turkey Run-treffet alle dager. 
- Turprogram med GPS-adresser til hoteller og attraksjoner.
- Reisekoordinator som er med hele veien.

Ikke inkludert
- Bensin (normalt under
kr 1.000,- pr. full size bil).

- Mat, f.eks. lunsj og middag. Noen hoteller har frokost inkludert.
- Billetter til noen få lokale attraksjoner som man velger på egenhånd, samt evt. konserter. 

To og to
To og to personer deler bil og hotellrom. Alle rom har to separate senger. For par, vanligvis én stor dobbeltseng. Om flere vil kjøre sammen, kan vi booke SUV eller van/minibuss, ofte uten ekstra kostnad. Barn/tenåringer som deler rom med to voksne, faktureres kun kr 9.990,-.

Reise alene
Enerom og egen bil bookes for de som ønsker. Tillegg i pris. 

Depositum ved påmelding
Ved påmelding sender vi ut en depositumgiro på kr 2.500,- pr. person. Beløpet trekkes fra på sluttfakturaen. Depositum er refunderbart om du velger å kansellere innen utgangen av mai 2022. Sluttfaktura sendes med forfall 4 til 6 uker før avreise.  
 
Hva skjer når du melder deg på? 
1. Send oss navnene på hver deltager (kjetil@hopalong.no) eller ring 73 43 66 05. 
2. Du får en depositumgiro på kr 2.500,- pr. person. Giroen har forfall innen 14 dager, men innbetalt beløp er refunderbart om du velger å kansellere innen utgangen av mai 2022.
3. Velg leiebilklasse etter at leiebiloversikten er klar. Du kan oppgradere leiebil om du ønsker.
4. Godkjenn flyruten. Vi sender ut forslag på best mulig flyrute (sommeren 2022). Du kan oppgradere flyseter om du ønsker. Noen vil også legge til ekstra dager før eller etter turen. 
5. Sluttfaktura har forfall 4 - 6 uker før avreise. Her trekker vi fra depositumet du har innbetalt. Vi kan dele opp beløpet om du ønsker.
6. Ca. 3 uker før avreise får du et fyldig og oppdatert turprogram med GPS-adresser til hoteller og attraksjoner, inkl. detaljert informasjon om utreisedagen, møtesteder, osv. 
7. Når avreisedagen kommer, er reisekoordinator med under hele turen.

Florida Turkey Run 22 Hopalong Travel.jp

Daytona Beach - World's Most Famous Beach
Daytona Beach smykker seg med tittelen “World's Most Famous Beach”. Daytona har sterk tilknytning til flere typer racing; NASCAR er den største. Det er kun to NASCAR-løp på Daytona International Speedway hvert år, normalt i februar og i juli. I tillegg er det andre typer race her, bl.a. motorsykkelrace. Anlegget benyttes også til andre aktiviteter, slike som treffet vi nå besøker. Daytona er også kjent for Bike Week og Biketoberfest; begge er storrallys for motorsykkelentusiaster. Dessuten er stedet populært når skolene har spring break. 

IMG_0932.JPG
IMG_0964-1.jpg

Key West
Tropiske Key West langt ute i havet, 160 miles fra Miami, er et populært mål for mange Floridafarere. Highwayen US 1 går helt ut til Key West, og man kjører på småøyer, broer og rev mil etter mil med hav på alle kanter. Ernest Hemingway er knyttet til Key West etter at han bodde og tilbrakte mye tid her på 20- og 30-tallet. Etter sigende skrev han “A Farewell to Arms” mens han bodde i 2. etg. hos Ford-forhandleren på 314 Simonton Street mens han ventet på leveranse av en bestilt Ford Roadster.

IMG_0850-1.jpg

Florida
Florida kalles The Sunshine State, og navnet kommer av at Florida nyter godt av mye sol og mildt, fint klima. Snittemperaturen på dagtid, i november når vi besøker sørlige Florida, er ca. 26 grader Celsius.
Florida er et yndet mål for solhungrige turister, både fra USA og fra Europa. Her finner vi store attraksjoner som Disney World, som er verdens største fornøyelsespark. Disney World har fire store parker pluss en håndfull andre store attraksjoner. I tillegg finner du Universal Studios og Sea World. Kennedy Space Center ligger et kort stykke unna. Florida har også milevis med hvite, fine strender og badetemperaturer hele året (i hvert fall i den sørlige delen av staten). I Florida kan man dyrke bilhobby året rundt. De største treffene arrangeres typisk når resten av USA har vinter og kaldt vær. Vi får med oss årets største bilbegivenhet på vårt besøk, nemlig Turkey Run på Daytona. 

IMG_0715-1.jpg

Hoteller
Vi velger kun hoteller som holder fin standard og bruker både kjedehoteller og frittstående hoteller. Alle hotellene er inspisert av reiseleder i forkant og er nøye utvalgt. De fleste hotellene er i gangavstand til restaurant og har basseng. Vi har bl.a. sikret oss det splitter nye hotellet Marriott Fairfield Inn & Suites (bildet ovenfor), det nærmeste hotellet ved One Daytona - med stort kveldstreff rett utenfor hotelldøren hver kveld. Dette er et helt nytt område med restauranter, barer og forretninger - og biltreff! Hotellet ligger rett over gaten for Daytona International Speedway, hvor alt foregår på dagtid. 

2021 Chevrolet Malibu Hopalong Travel.pn
2021 Corvette Hopalong Travel.jpg
2021 Chevrolet Tahoe Hopalong Travel .jp

Leiebil
Inkludert i turpakken er full size firedørs sedan leiebil, f.eks. Chevrolet Malibu. Turprisen er basert på at to og to personer deler bil. Om man er tre eller flere som ønsker å dele bil, kan vi booke SUV, vanligvis uten ekstra kostnad. 

Mange velger også å oppgradere bil. SUV- og pickupklassene er populære. Det samme er convertible-klassen (f.eks. Camaro Cab eller Mustang Cab). På noen av turene kan vi også booke Corvette. C7 fases nå ut, og mange gleder seg til å prøve C8 Corvette. 

IMG_0982-1.jpg

Hver morgen vil reisekoordinator være tilstede i resepsjonen for å svare på spørsmål og komme med tips. Oppmøte er frivillig. Alle har frihet til å disponere tiden som man vil. Du kan sjekke inn på hotellet når du selv vil. Du kan gjerne slappe av på morgenen og sjekke ut sent, om du vil. 

Mange kvelder samles de som ønsker å spise middag sammen. Også dette er frivillig. Bli med de kveldene du har lyst.

Ca. 3 uker før avreise får alle et fyldig program. Her finner du dag-for-dag informasjon, samt GPS-adresser til hoteller og attraksjoner.

 

Om du sikrer deg plass nå, er det full refusjon om du kansellerer innen utgangen av mai 2022. Forbehold om pris- og programendringer.