top of page

Hva gjør USA-ferien dyr?

Nr. 1: Reise i fellesferien eller ved andre store høytider som f.eks. i julen.

Nr. 2: Å vente for lenge med å booke fly.

Nr. 3: Booke hotell på «feil» ukedag i enkelte byer. For eksempel koster et hotellrom i Las Vegas gjerne halvparten om man booker i ukedagene, sammenlignet med helgene. I New York for eksempel, kan det ofte være motsatt – billigere i helgene. Det er også dyrt å booke hotell som datokolliderer med lokale sportsarrangementer, messer eller konferanser.

Enkelte populære steder som Key West, Nashville eller South Miami Beach har gjerne svært høye hotellpriser. Velger du å bo usentralt, kan gjerne hotellet koste halvparten eller en tredjedel (for samme hotellstandard), men da må du kjøre bil til «alt». Andre populære steder som f.eks. Orlando har til sammenligning gunstigere priser.

Mat på restaurant er generelt rimelig, men er man en stor familie som spiser alle måltider på restaurant, så vil man allikevel merke det på kredittkortregningen etterhvert. Noen velger helst hotell hvor frokost er inkludert, eller man tar lunsj på lokale mindre restauranter eller buffet-restauranter. Shopping er et siste element som drar kostnadene opp.

Sjekk med oss – vi vet :-)

244 views

Recent Posts

See All

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page