top of page

Unngå 3 bommerter når du booker leiebil for USA-turen

Updated: Oct 20, 2020

Bommert nr. 1: Ikke å forhåndsbooke leiebil før du reiser fra Norge. Har du ikke forhåndsreservert bil, kan du ende opp med å betale mer enn dobbelt så mye.


Bommert nr. 2: Å akseptere enhver «good deal» for oppgradering til større og bedre leiebil når man står i skranken. Når personen i skranken sier at det koster «bare 50 dollar», så høres det ikke så verst ut. Men husk prisen er pluss tax, hvert døgn. Skal du ha bilen i 14 dager, blir de $50 gjerne kr 8.500,- ekstra (i tillegg til det du allerede hadde betalt for bilen).


Bommert nr. 3: Ikke å lese leiebilpapirene FØR du forlater utleiestasjonen. Under «estimated total» skal det stå $0.00 , med mindre du ønsker å kjøpe noe ekstra. Leiebilselskapene er kjent for å legge til ekstra gebyrer og unødvendige kostnader. Mange reisende kunne unngått unødvendige kostnader om de hadde sjekket papirene og bedt personen i skranken fjerne ekstrakostnadene før man kjører av gårde med bilen.

Hva blir nytt etter Covid?

Contactless inn- og utsjekk er på full fart inn for leiebilselskapene. Det vil nok ta en tid før det er gjennomført for alle selskaper, men er man «gull-medlem» eller «elitekunde», hvilket er gratis å bli i de fleste tilfeller, kan man ofte hente ut bilen uten å gå i skranken. Enkelte bilklasser kan være billigere enn før, særlig om man booker lenge i forveien. Leiebilene kan ofte kanselleres gratis eller mot et minimalt gebyr om man må endre på reiseplanene.

Sjekk med oss før du booker – vi vet, og vi har gode priser :-)311 views

Recent Posts

See All

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page