top of page

Unngå 3 bommerter når du planlegger USA-ferien

Updated: Oct 20, 2020

Bommert nr. 1. Å gape over for stort geografisk område. USA er stort. Man rekker ikke «halve USA» på én ferie. Velg en, to eller tre stater. Alt er stort i USA, og ting tar lengre tid enn man tror.


Bommert nr. 2. Å forhåndsbooke og betale hotell i «feil» område. Å velge rett område, godt nabolag eller kort avstand til strand, til sentrum eller til attraksjoner vil utgjøre en kjempestor forskjell for deg og dine medreisende.


Bommert nr. 3. Å ta ting på sparket er ikke det samme som ikke å planlegge eller gjøre litt research. Mange elsker friheten man har med egen leiebil, reise litt på måfå og ta ting som de kommer. Litt basic planlegging og research, også for dagene på måfå, kan utgjøre stor forskjell. Forskjell mellom «greit nok» og «fantastisk».

Hva blir nytt etter Covid?

Mange av storbyene vil den første tiden være endret. Steder som f.eks. New York eller San Francisco vil ikke være så attraktive den første tiden etter Covid. Til gjengjeld vil mindre byer, både langs kystene og inne i landet være mer populære og kanskje bedre enn før.

Sjekk med oss før du booker – vi vet :)


1959 Chevrolet, Holbrook, AZ - Hopalong Travel
Det nye velkomstsenteret på Graceland - Hopalong Travel

279 views

Recent Posts

See All
bottom of page