top of page
Gw speed_edited.jpg

goodwood FESTIVAL OF SPEED 2025

10. - 14. juli 2025*

Pris kr 14.990,- pr. person. Fly, hotell, transport, samt Goodwood-billetter alle dagene er inkludert. 4 hotellnetter - vi reiser torsdag og kommer hjem mandag. 

Vi har også tur til Goodwood Revival, 11. - 15. september 2025*. 

Goodwood Festival of Speed er en motorfestival som arrangeres i juli hvert år ved Goodwood House nær Chichester, West Sussex i England. Vi får med oss tre dager til fulle. Goodwood ligger en drøy times kjøring sydvest for Gatwick utenfor London (kjøretid er ofte lengre under Goodwood-helgen på grunn av mye trafikk).

På Goodwood Festival of Speed feires motorsport, bilkultur, moderne og klassisk racing. Alt skjer ved de fantastiske parkanleggene ved Goodwood House. Her får du oppleve alt fra klassiske racebiler og motorsykler til det nyeste av det nye, fra F1 til rally, og mere til.     

Bli med på en spennende langhelg i England. Vi har tilrettelagt alt det praktiske, slik at man ikke trenger å tenke på booking, billetter eller transport. Det er kun å nyte helgen og arrangementet. Goodwood ligger ute på landet, og transport til og fra kan ofte være en flaskehals. Vi har egen buss som tar oss fra hotelldøren og helt frem, dermed ingen venting – ingen kø. 

* Dato må bekreftes av arrangør. 

P1234502_edited.jpg

Turpakken inkluderer
- Flybilletter enten fra Oslo, Stavanger eller Bergen (og evt. Trondheim).   

- Hotell alle netter under hele oppholdet. Frokost er inkludert. 

- Transport fra Gatwick-flyplassen i London til hotellet ved ankomst torsdag.

- Transport fra hotellet til Goodwood fredag, lørdag og søndag.

- Transport fra Goodwood til hotellet fredag, lørdag og søndag.

- Transport fra hotellet til Gatwick-flyplassen før avreise mandag.

- Goodwood-billetter alle dager
- Turprogram med praktisk informasjon. 
- Reisekoordinator møter alle på flyplassen i London og er med hele veien.

Ikke inkludert
- Lunsj og middag. Frokost er inkludert.
- Tilknytning fra andre flyplasser i Norge kommer i tillegg. 

To personer
To personer deler ett hotellrom. Alle rom har to separate senger. For par, vanligvis én stor dobbeltseng.

Enerom

Enerom bookes for de som ønsker. Tillegg i pris. 

Depositum ved påmelding - fri kansellering.

Ved påmelding sender vi ut en depositumgiro på kr 2.500,- pr. person. 
Depositumet er refunderbart om du velger å kansellere innen 15. desember 2024. Beløpet trekkes fra på sluttfakturaen. Sluttfaktura sendes med forfall 4 til 6 uker før avreise.  
 
Hva skjer når du melder deg på? 
1. Send oss navnene på hver deltager (kjetil@hopalong.no) eller ring 73 43 66 05. 

2. Du får en depositumgiro på kr 2.500,- pr. person. Depositumet er refunderbart om du velger å kansellere innen utgangen av 15. desember 2024.
3. Velg flyavgang. 
4. Sluttfaktura har forfall 4 - 6 uker før avreise. Her trekker vi fra depositumet du har innbetalt.
5. Ca. 2 uker før avreise får du et oppdatert turprogram med info om transport, hotell og detaljert informasjon om utreisedagen, møtesteder, osv. 
6. Når avreisedagen kommer, vil reisekoordinator møte alle på flyplassen i London. Vi har felles transport til hotellet. 

IMG_0657-1.jpg
IMG_6238_edited.jpg

Både Goodwood Festival of Speed og Goodwood Revival er begge utrolig godt gjennomførte arrangement. Begge er blant de største i sitt slag i Europa, og arrangementene er en folkefester av de sjeldne. 

Goodwood-billetter

Adgangsbilletter er inkludert i turpakken for torsdag, fredag, lørdag og søndag (selv om vi ankommer torsdag, så er torsdagsbilletter også med i pakken). Billettene har en pålydende verdi på ca. kr 3.500,-.  Billettene som er inkludert, er "General Admission" (vanlige adgangsbilletter) for hele helgen.

 

For de fleste deltagerne vil de ordinære adgangsbillettene som er inkludert i pakken, være tilstrekkelig. Man får adgang til hovedområdene på og rundt Goodwood House og hillclimb-banen.

 

For evt. tribuneadgang må man kjøpe tilleggsbilletter. Dette kan gjerne kjøpes gjennom oss til samme pris som fra arrangør. Normalt er det kun ett fåtall av deltagerne som ønsker dette, men om man vil, er muligheten tilstede. 

P1234434_edited.jpg

Onsdag 9. juli eller tidligere - Ankomst før turstart 

Noen velger å komme allerede på onsdagen, eller flere dager tidligere. Dette koster ikke noe ekstra flybillettmessig. Da booker vi fly som passer og gjerne hotell også for ekstra-nettene. De som velger dette disponerer dagene før turstart på egenhånd. 

Torsdag 10. juli – Ankomst London - turstart

Avreise fra Norge til London. Det er direkteruter fra flere norske byer. Reiseleder møter deg på flyplassen ved ankomst. Deretter har vi felles transport til hotellet. Vi har egen transport for hver flyankomst, slik at man slipper å vente på at neste gruppe skal lande. Kvelden til fri disposisjon. Det er flere restauranter og utesteder i gangavstand fra hotellet.

Fredag 11. juli* – Goodwood Festival of Speed

Etter frokost starter vi dagen med kort informasjon fra reisekoordinator. Deretter drar vi til Goodwood. Vi har vår egen buss både frem og tilbake. De som er med for første gang, pleier å starte med en runde for å få best mulig oversikt. De som har vært på Goodwood før, har ofte sine favorittområder man oppsøker. Området er stort. Det er mye å la seg begeistre over/av, og det er mye å se. Det er lagt godt til rette for å kunne ta seg en pause underveis og få seg lunsj. Tilbudet av mat og drikke er stort. Mange steder har bord, stoler og sitteområder.

Hver og en blir på Goodwood-arrangementet så lenge man ønsker. De fleste velger å bli med på vår felles transport tilbake til hotellet på kvelden. Bussen går til fastsatt tid. Reiseleder har informasjon for de som evt. ønsker å dra tilbake til hotellet på egne tidspunkt. Middag i kveld for de som har lyst å bli med for å spise sammen. Mange ønsker også å tilbringe kvelden på egenhånd.

* Dato må bekreftes av arrangør. 

Lørdag 12. juli - Goodwood Festival of Speed

Etter frokost drar vi til Goodwood. Transport til fastsatt tid. I dag igjen vil vi oppleve racing, i tillegg til alt annet som vi ikke rakk å få med oss i går. De fleste beveger seg rundt på området og får med seg litt racing, litt utstilling, litt titting i salgsboder og selvsagt mat og drikke. Også i dag blir man på Goodwood så lenge man ønsker. Vi har transport tilbake til hotellet til fastsatt tid. Kvelden er til fri disposisjon. I gangavstand fra hotellet er det mange restauranter og engelske puber. Vi har forslag til utvalgte steder.

Søndag 13. juli - Goodwood Festival of Speed

Etter frokost drar vi til Goodwood. Transport til fastsatt tid. I dag er det siste dag på Goodwood. Også i dag er det racing. På samme måte som i går blir man på Goodwood så lenge man ønsker. Vi har transport tilbake til hotellet til fastsatt tid. Middag for de som har lyst å bli med for å spise sammen.

Mandag 14. juli – Hjemreisedag.

I dag er det hjemreisedag. Vi sjekker ut fra hotellet etter frokost og drar til flyplassen. Transport til Gatwick-flyplassen er inkludert i pakken både for de som har tidlig avreise og for de som har et fly sent på dagen. Reiseleder er med under innsjekk for alle avganger og svarer på evt. spørsmål som dukker opp. Ankomst Norge samme ettermiddag/kveld.

Ekstra-dager før eller etter?

Vi booker gjerne ekstra-dager i forkant eller etter Goodwood-turen. Vi har gode priser på hotell, både i London, eller om du ønsker å tilbringe noen dager i Brighton, Bournemouth eller et annet sted.

Færre antall dager?

Har du ikke nok fridager og ønsker å forkorte turen, går det helt fint. Da trekker vi fra hotellnettene du ikke bruker, slik at prisen blir lavere.

IMG_6224_edited.jpg

Programinformasjonen som sendes ut like før avreise, har mye praktisk informasjon om treffområdet, møtesteder, hotellet og andre attraksjoner.

Reisekoordinator er tilstede før bussavgang hver morgen for å svare på evt. spørsmål.

Deltagerne står fritt til å disponere tiden som man vil. Minst en av kveldene samles de som ønsker å spise middag sammen. Også dette er frivillig. Bli med om du har lyst.

Pris og påmelding

Turen koster kr 14.990,- pr. person. Turpakken inkluderer flybilletter, transport, billetter til Goodwood torsdag, fredag, lørdag og søndag, samt alle hotellnetter, inkl. frokost. Det er lagt opp til at to og to deler hotellrom. Enerom kan bestilles mot et tillegg i prisen. Ved påmelding får du en depositumgiro på kr 2.500,- pr. person. Beløpet trekkes fra på sluttfakturaen. Sluttfaktura sendes med forfall 4 til 6 uker før avreise. Forbehold om pris- og programendringer.

Om du sikrer deg plass nå, er det full refusjon om du kansellerer innen 15. desember 2024.

Hop A Long Travel AI-06.png
bottom of page