top of page
Hop A Long Travel AI-06.png

betale med kort

De aller fleste betaler giroen på vanlig måte over nettbank, men det går fint å betale online med kredittkort på vår nettside, og vi tar de fleste typer kort, Visa, Mastercard, American Express, m.m.  Om du betaler med kort kommer det imidlertid på et ekstra gebyr, 3,7% av innbetalt beløp, som går til kredittkortselskapet. Du velger selv om du evt vil betale hele eller deler av beløpet med kort.

 

De fleste som velger å betale med kort gjør det på grunn av reiseforsikringe som evt. er i kortet. Vil nevne på generell basis, at reiseforsikring gjennom kredittkort av og til kan være mangelfull og ha "huller". Anbefaler derfor på det sterkeste å tegne ordinær reiseforsikring (f.eks Europeiske e.l.) i tillegg. Pris-messig er vanlig reiseforsikring gjennom de vanlige forsikringsselskapene, som du vet, ganske gunstige, og mange får samlerebatt som gjør at reiseforsikringen blir meget rimelig.  

 

Om du ønsker å bruke kort for å betale fakturaen må du legge til 3,7%. Da legger du inn det nye beløpet i stede for beløpet som står på fakturaen. 

 

Slik betaler du med kort: 

  • Trykk på "Betal".

  • Neste side: skriv fakturanummer i ruten for varebeskrivelse, "Description". Du trenger ikke oppgi varebeskrivelse, det er nok med fakturanummer. Skriv antall 1 under "Quantity". Under beløp, husk å legge til 3,7%.

  • Neste side: du kan velge å betale med vanlig kredittkort eller PayPal. For vanlig kredittkort, trykk "Pay with Debet or Credit Card"

  • Legg inn kortinformasjon. 

  • Trykk “Betal Nå”.

Gebyr? 

Vi (Hopalong Travel) tar ikke gebyr om du ønsker å bruke kort, men kortselskapet belaster 3,7%. Om du ønsker å betale med kort, må du legge til 3,7% som går til kredittkortselskapet.

Hvorfor betale med kort? 

Noen som velger å betale med kort gjør det på grunn av:

  • Reiseforsikring

  • Samle poeng

  • Tryggheten som ligger i kortbruk

Reiseforsikring

De fleste som velger å betale med kort gjør det på grunn av reiseforsikringe som evt. er i kortet. Vil nevne på generell basis, at reiseforsikring gjennom kredittkort av og til kan være mangelfull og ha "huller". Anbefaler derfor på det sterkeste å tegne ordinær reiseforsikring (f.eks Europeiske e.l.) på reise til USA. Pris-messig er vanlig reiseforsikring gjennom de vanlige forsikringsselskapene, som du vet, ganske gunstige, og mange får samlerebatt som gjør at reiseforsikringen blir meget rimelig.  

Samle poeng

Det spørs om det lønner seg poengmessig med tanke på gebyret til kortselskapet, som er 3,7%.

Tryggheten som ligger i kortbruk

Vi skjønner at noen ønsker å bruke kort av denne grunn. Vi i Hopalong Travel legger stor vekt på at alle som reiser med oss skal vite korrekte kostnader og betingelser. I løpet av vår historie, siden 2009, har heldigvis ingen reisende trengt å bruke denne delen av kredittkortfordelene. Hopalong Travel er selvsagt også medlem av Reisegarantifondet, slik at alle reisende har denne tryggheten i tillegg. 

bottom of page