top of page
Hop A Long Travel AI-06.png

Route 66   

100 years

22. juni - 13. juli 2026  - One Hundred Years Anniversary Tour 1 (begrenset antall plasser)

14. juli - 4. august 2026  - One Hundred Years Anniversary Tour 2 (begrenset antall plasser)

 

Den første turen er nå fulltegnet. Vi har derfor satt opp en ekstra Route 66-tur i 2026. Begge turene er helt like, like mange dager, samme overnattingssteder og lik pris. Eneste forskjell er datoene. Begge turene går fra Chicago til Los Angeles, fra øst mot vest.

I USA er planleggingen av 100-årsjubileet for Route 66 godt i gang allerede. Også vi startet planleggingen av vår tur for jubileumsåret tidlig. 

Pris er ikke helt fastsatt ennå. I 2023 koster Route 66-turen kr 34.990,- pr. person. Vi planlegger turpris på samme nivå, men oppjustert for prisstigning. Barn/tenåringer som deler rom med to voksne, faktureres kun kr 9.990,-.

Vi kjører Route 66 hvert år. Det er den mest ikoniske av alle road trips. I 2026 vil det inngå ekstra aktiviteter og jubileumsmarkeringer. Turen går gjennom 8 stater, og som vanlig tar vi en avstikker både til Las Vegas og til Grand Canyon. Vi bruker nesten tre uker på turen. Da blir etappene passe lange, slik at det blir tid til å oppleve Route 66 og de mange severdighetene langs ruten. 

Route 66 er en reise tilbake i tid - gjennom hjertet av Amerika. Veien fikk sitt navn i 1926 og var i mange tiår "Main Street of America", udødeliggjort gjennom filmer, bøker og musikk. 

Route 66:

- 2.448 miles/3.940 km lang 

- 8 stater

- 89 counties

- 3 store byer og utallige små

- 3 tidssoner

Texola 1 Hopoalong Travel Route 66.001.j

Turpakken inkluderer
- Flybilletter
- Leiebil med fri kilometer og
 forsikring. Avgift for enveisleie er også inkludert.
- Hotell alle netter under hele oppholdet. Gode hoteller.
- Turprogram med GPS-adresser til hoteller og attraksjoner. Det er mye spennende. 
- Reisekoordinator som er med hele veien.

Ikke inkludert
- Bensin (normalt under kr 2.500,- pr. full size bil på Route 66)
- Mat, dvs. lunsj og middag. Mange hoteller har frokost inkludert.
- Billetter til noen få lokale attraksjoner som man velger på egenhånd. 

To personer

To
personer deler én bil og ett hotellrom. Alle rom har to separate senger. For par, vanligvis én stor dobbeltseng. Om flere vil kjøre sammen, kan vi booke SUV eller van/minibuss, ofte uten ekstra kostnad. Barn/tenåringer som deler rom med to voksne, faktureres kun kr 9.990,-.


Reise alene
Enerom og egen bil bookes for de som ønsker. Tillegg i pris. 

Depositum ved påmelding
Ved påmelding sender vi normalt ut en depositumgiro på kr 2.500,- pr. person. For 2026-turen venter vi med depositum til vi kommer til 2025. Depositum trekkes fra på sluttfakturaen. Sluttfaktura sendes med forfall 4 til 6 uker før avreise.  

 

Fri kansellering frem til 2025

Det er langt frem til 2026, og vi har fri kansellering, uansett årsak, frem til 2025. 
 
Hva skjer når du melder deg på? 
1. Send oss navnene på hver deltager (kjetil@hopalong.no) eller ring 73 43 66 05. 

2. Det er langt frem til avreise. Underveis vil påmeldte få informasjon og oppdateringer. 
2. Du får en depositumgiro på kr 2.500,- pr. person når vi kommer til 2025. 
3. Bekreft ønsket leiebilklasse etter at leiebiloversikten er klar i 2025. Du kan oppgradere leiebil om du ønsker.
4. Godkjenn flyruten. Vi sender ut forslag på best mulig flyrute høsten 2025. Du kan oppgradere flyseter om du ønsker. Noen vil også legge til ekstra dager før eller etter turen. 
5. Sluttfaktura har forfall 4 - 6 uker før avreise. Her trekker vi fra depositumet du har innbetalt. Vi kan dele opp beløpet om du ønsker.
6. Ca. 3 uker før avreise får du et fyldig og oppdatert turprogram med GPS-adresser til hoteller og attraksjoner, inkl. detaljert informasjon om utreisedagen, møtesteder, osv. 
7. Når avreisedagen kommer, er reisekoordinator med under hele turen.

Route 66 Hopalong Travel .001.jpeg

Ca. 3 uker før avreise får alle et fyldig program. Her finner du dag-for-dag informasjon, samt GPS-adresser til hoteller og attraksjoner langs ruten.

Hver morgen underveis møtes vi for en rask gjennomgang av dagens etappe. Reisekoordinator har mange gode tips. Underveis vil noen kjøre sammen, mens andre kjører på egenhånd. Du velger selv hvor ofte du vil stoppe og om du ønsker å gjøre ting på egenhånd. Det er lagt til rette for begge deler. Alle har frihet til å disponere tiden som man vil. Du kan sjekke inn på hotellet når du selv vil. Du kan gjerne slappe av på morgenen og sjekke ut sent, om du ønsker. 

Dagsetappene er lagt opp slik at du har mulighet for å “kjøre inn” litt tid og få mer tid til å slappe av ved bassenget på hotellet om ettermiddagen, eller dra på oppdagelsesferd på egenhånd. Mange kvelder samles de som ønsker å spise middag sammen. Også dette er frivillig. Bli med de kveldene du har lyst.

 

Om du sikrer deg plass nå, er det full refusjon om du kansellerer innen høsten 2025. Forbehold om pris- og programendringer. 

Anniversary Route 66 Hopalong 000001.001
bottom of page