top of page
Hop A Long Travel AI-01.png

Las Vegas/SEMA-tur 2024

5. - 19. november 2024  

14 dagers tur, kr 24.990,- pr. person.

Fly, hotell og leiebil er inkludert.  To personer deler én bil og ett hotellrom. Enerom og egen bil bookes for de som ønsker. Reisekoordinator er med hele veien. 

 

Turen starter i Las Vegas, samme uken som SEMA Show går av stabelen. Årets tur tar oss deretter på en fantastisk rute til noen av USAs største og mest fantastiske naturattraksjoner, Antelope Canyon, Grand Canyon og Monument Valley.

IMG_5560.JPG
IMG_7389.JPG

Hva med de som ikke er tilknyttet bilbransjen?

Det er absolutt mye å gjøre i Las Vegas selv om man ikke skal på SEMA. Las Vegas er byen som aldri sover. Her finner du show og konserter. Kulinariske opplevelser, shopping, helikoptertur eller banekjøring, er kun noen av tingene du kan oppleve i Las Vegas. Og Las Vegas er bare starten på denne spennende turen...

IMG_0414_edited.jpg
P1177235_edited.jpg

Turplan

 

Add-on, 4 ekstradager i forkant, kr 4.790,- pr. person.

 

Turen starter tirsdag 5. november, men om du har lyst å få med deg helgen i forkant, kan du i stedet reise fredag 1. november. Dette koster ikke noe ekstra mht. flybillettene. Om du ønsker å reise ut tidlig, kan du ordne hotell og/eller bil selv, eller du kan benytte deg av pakken med hotell og leiebil for ekstradagene som koster kr 4.790,- pr. person når to deler bil og rom.

P1200906_edited.jpg

Add-on, 4 ekstradager i forkant, kr 4.790,- pr. person.

 

Fredag 1. november: Avreise fra Norge til Los Angeles. Møte reisekoordinator på flyplassen. Sjekke ut leiebil og kjøre til hotellet i Huntington Beach-området i LA.

Lørdag 2. november: Los Angeles. Spennende dag med biltreff og attraksjoner, bl.a. det kjente «Donut-treffet».

Søndag 3. november: Kjøre til Palm Springs.

Mandag 4. november: Nyte dagen i Palm Springs. 

Tirsdag 5. november: Turstart standard turlengde. Kjøre til Las Vegas (se nedenfor). 

IMG_0833.JPG

Turplan, 14-dagers tur

 

Turstart for standard turlengde, 14 dager. Pris kr 24.990,- pr. person.

 

Tirsdag 5. november: Avreise fra Norge til Las Vegas. Møte reisekoordinator på flyplassen. Sjekke ut leiebil og kjøre til hotellet, sentralt på Strip’en. De som kommer fra San Diego sjekker også inn på hotellet. 

Onsdag 6. november: Las Vegas (SEMA for de i bransjen)

Torsdag 7. november: Las Vegas (SEMA for de i bransjen)

Fredag 8. november: Las Vegas (SEMA for de i bransjen - SEMA Fest med adgang for publikum)

Lørdag 9. november: Kjøre fra Las Vegas til Page og Antelope Canyon

Søndag 10. november: Kjøre til Monument Valley

Mandag 11. november: Four Corners (Utah, Colorado, New Mexico, Arizona)

Tirsdag 12. november: Grand Canyon og Flagstaff

Onsdag 13. november: Kjøre til Tucson

Torsdag 14. november: Oppleve Tucson og Tombstone

Fredag 15. november: Scottsdale/Phoenix

Lørdag 16. november: Scottsdale/Phoenix

Søndag 17. november: Scottsdale/Phoenix

Mandag 18. november: Hjemreisedag fra Phoenix

Tirsdag 19. november: Ankomst Norge

P1200866_edited.jpg

Turpakken inkluderer

- Flybilletter, inkl. mat og innsjekket bagasje.

- Leiebil med fri kilometer og forsikring. Avgift for enveisleie er også inkludert.

- Hotell alle netter under hele oppholdet. Gode hoteller.

- Turprogram med GPS-adresser til hoteller og attraksjoner. Mye spennende.

- Reisekoordinator som er med hele veien.Ikke inkludert

- Bensin.

- Mat, dvs. frokost, lunsj og middag. Noen hoteller har frokost inkludert.

- Billetter til lokale attraksjoner hvor man har frihet til å velge på egenhånd, f.eks. fengselsøyen Alcatraz, konserter i Las Vegas, osv.  ​To personer
To personer deler én bil og ett hotellrom. Alle rom har to separate senger. For par, vanligvis én stor dobbeltseng. Om flere vil kjøre sammen, kan vi booke SUV eller van/minibuss, ofte uten ekstra kostnad. Barn/tenåringer som deler rom med to voksne, faktureres kun kr 9.990,-.


Reise alene
Enerom og egen bil bookes for de som ønsker. Tillegg i pris. 

SEMA?

SEMA er en lukket bransjemesse for ettermarkedet for deler og utstyr til bil, med bilhobby og ombygging som sentralt tema. Kun de som er tilknyttet denne bransjen har tilgang til SEMA.

Kan vi skaffe SEMA-billetter?

Kun de som er tilknyttet bil- og delebransjen, har i utgangspunktet anledning til å delta på SEMA-messen. For de det det gjelder vil vi formidle navnene til SEMA-arrangøren. Arrangøren vil avgjøre hvem som får tilgang til messen.

IMG_7431_edited.jpg

Depositum ved påmelding
Ved påmelding sender vi ut en depositumgiro på kr 2.500,- pr. person. Beløpet trekkes fra på sluttfakturaen. Depositum er refunderbart om du velger å kansellere innen 15. juli 2023. Sluttfaktura sendes med forfall 4 til 6 uker før avreise.
 
Hva skjer når du melder deg på? 

1. Send oss navnene på hver deltager (kjetil@hopalong.no) eller ring 73 43 66 05.

2. Du får en depositumgiro på kr 2.500,- pr. person. Refusjon ved kansellering før 15. juli. 

3. Velg leiebilklasse etter at leiebiloversikten er klar. Du kan oppgradere leiebil om du ønsker.

4. Godkjenn flyruten. Vi sender ut forslag på best mulig flyrute.

5. Sluttfaktura har forfall 4 - 6 uker før avreise. Her trekker vi fra depositumet du har innbetalt.

6. Ca. 3 uker før avreise får du et fyldig og oppdatert turprogram med GPS-adresser til hoteller og attraksjoner, inkl. detaljert informasjon om utreisedagen, møtesteder, osv.

7. Når avreisedagen kommer, er reisekoordinator med under hele turen fra du lander på flyplassen i USA.

2021 Chevrolet Malibu Hopalong Travel.pn
2019 Mustang Hopalong Travel.jpg
2021 Chevrolet Tahoe Hopalong Travel .jp

Leiebil

Inkludert i turpakken er full size firedørs sedan leiebil, f.eks. Chevrolet Malibu. Turprisen er basert på at to personer deler én bil. Om man er tre eller flere som ønsker å dele bil, kan vi booke SUV, vanligvis uten ekstra kostnad.

Mange velger å oppgradere bil. Både SUV- og pickupklassene er populære. Det samme er convertible-klassen (f.eks. Camaro Cab eller Mustang Cab). Vi vil også gjøre vårt beste for å booke klassen «American Muscle», selv om disse bilene har begrenset tilgjengelighet.

IMG_5453.HEIC

Program

Ca. 3 uker før avreise får alle et fyldig program. Her finner du dag-for-dag informasjon, samt GPS-adresser til hoteller og attraksjoner langs ruten.

 

Hver morgen møtes vi for en rask gjennomgang av dagens program, samt råd og tips. Oppmøte er frivillig. Underveis vil noen kjøre sammen, mens andre gjør ting på egenhånd. Du velger selv hvordan du vil disponere dagen, og du har full frihet til å ta avstikkere. Du kan sjekke inn på hotellet når du selv vil. Du kan gjerne slappe av på morgenen og sjekke ut sent, om du ønsker.

IMG_0512.JPG

Hva kan vi oppleve på Las Vegas/SEMA-turen?

 

Las Vegas​

I Las Vegas bor vi sentralt på selve stripen. Denne gangen skal vi bo på New York, New York-hotellet med god standard og gangavstand til "alt". Før avreise vil du motta en oversikt over attraksjoner man kan oppleve i Las Vegas. Las Vegas har mye spennende å by på, enten det er konserter, show eller shopping på Outlet Mall. Noen vil besøke Shelby-fabrikken eller kanskje ta en tur til gamlebyen Freemont Street etter mørkets frembrudd?  Her er det ofte konserter og underholdning i den overbygde gaten. Og mange restauranter.

 

SpeedVegas er et baneanlegg sør på Las Vegas Blvd. ca. 20 minutter fra hotellet. Her kan man kan kjøre flere typer heftige biler. Både American Muscle, som Corvette C8 Z51, Camaro ZL1 1LE og Shelby GT500 er tilgjengelige. Europeiske “Excotics” og Japanske Sportsbiler likeså. Banen er 2,4 km lang. Den er den lengste og raskeste av banene i Las Vegas, inkl. lengst rettstrekning. Banen har over 18 meters høydeforskjell, og flere av svingene er doserte.

IMG_0468_edited_edited.jpg

Grand Canyon

Grand Canyon ligger innenfor rekkevidde for en dagstur fra Las Vegas, enten med egen leiebil eller med fly og helikopter.

Route 66 Hopalong 2013-3815_edited.jpg

Hoover Dam

 

Neste dag bærer det mot Lag Vegas. På veien passerer vi Hoover Dam. Hoover Dam ble bygget i 30-årene og demmer opp Colorado River i den mektige Black Canyon. Det tilbys guidede turer inne i anlegget.

P1370848 1.jpg

Los Angeles (for de som har tidlig utreise)

 

Los Angeles har så mange kjente landemerker at vi knapt vet hvor vi skal begynne. Mange vil besøke Hollywood, Universal Studios eller Disney Land. I programmet, som alle deltagerne får før avreise, har vi listet opp GPS-adresser til utallige spennende LA-attraksjoner. For eksempel er legendariske Petersen Automotive Museum, som fikk en fullstendig ombygging i 2015, vel verdt et besøk. Det samme er Wally Parks NHRA Motorsports Museum. Museet har en fantastisk utstilling av kjøretøyer som på en eller annen måte er unike i racing-sammenheng.

 

Mange tar en tur til Hollywood Boulevard. Her finner vi alle stjernene innpreget fortauet og filmhistorie på hvert gatehjørne. Her er kjente steder som Mel's Drive-In, Chinese Theater og Codak Theater, kjent fra Oscar-utdelingen. Vi anbefaler også en tur langs Mulholland Drive med stopp på utsiktspunkt mot downtown LA og Hollywood-skiltet, samt en tur til Santa Monica Beach som er endepunkt for Route 66. 

 

Grytidlig hver lørdag morgen, kl 05:30, samles bilentusiaster med hotrods og muskelbiler, originalbiler og customs på parkeringsplassen utenfor en lokal Donut-sjappe ikke langt fra hotellet. Dette er et lite treff som vi i høyeste grad anbefaler at du får med deg. Magisk!

P1210328_edited_edited.jpg
P1380398.JPG

Turpakken inkluderer fly tur-retur, samtlige hotellnetter og full size sedan leiebil under hele oppholdet. Vi har lagt opp til at to og to deler bil og hotellrom. Enerom, egen bil, flere i samme bil, endrede utreise- og hjemreisedatoer kan bookes. Barn og tenåringer som deler rom og bil med foreldrene, betaler kun flybillett pluss et tillegg for ekstra person på hotellrommet, totalt kr 9.990,-

 

Om du sikrer deg plass nå, er det full refusjon om du kansellerer innen 15. juli 2024. Forbehold om pris- og programendringer. 

bottom of page