top of page
Hop%20A%20Long%20Travel%20AI-06_edited.p
Wheel Hopalong Travel copy.png

bucket list tour

SELF DRIVE TOUR 2022

Pris kr 24.990,- pr. person. To og to personer deler bil og hotellrom. Om flere vil kjøre sammen, booker vi gjerne SUV eller minivan, ofte uten ekstra kostnad. Enerom og egen bil bookes for de som ønsker.

Vi kjører Route 66, den mest ikoniske av alle road trips. Turen går gjennom 8 stater (pluss avstikker til Las Vegas og Grand Canyon). Vi bruker nesten tre uker på turen. Da blir etappene passe lange, slik at det blir tid til å oppleve Route 66, ikke bare kjøre.   

Utah og Arizona har veldig mye å by på når det gjelder spektakulære naturopplevelser 

6 - 27. juli 2022

 

For første gang skal vi kjøre fra vest mot øst. Det betyr at noen av de som var med på Lincoln Highway, blir med på Route 66.

Onsdag 6. juli: Los Angeles

Torsdag 7. juli: Los Angeles

Fredag 8. juli: Barstow

Lørdag 9. juli: Kingman

Søndag 10. juli: Las Vegas
Mandag 11. juli: Las Vegas

Tirsdag 12. juli: Williams, Grand Canyon 
Onsdag 13. juli: Flagstaff
Torsdag 14. juli: Gallup
Fredag 15. juli: Santa Fe
Lørdag 16. juli: Tucumcari
Søndag 17. juli: Amarillo
Mandag 18. juli: Weatherford

Tirsdag 19. juli: Tulsa
Onsdag 20. juli: Miami
Torsdag 21. juli: Springfield 
Fredag 22. juli: St. Louis 
Lørdag 23. juli: Pontiac 
Søndag 24. juli: Chicago 
Mandag 25. juli: Chicago 

Tirsdag 26. juli: Hjemreise 

Onsdag 27. juli: Ankomst Norge

Turpakken inkluderer
- Flybilletter
- Leiebil med fri kilometer og forsikring. Avgift for enveisleie er også inkludert.
- Hotell alle netter under hele oppholdet. Gode hoteller.
- Turprogram med GPS-adresser til hoteller og attraksjoner. Det er mye spennende. 
- Reisekoordinator som er med hele veien.

Ikke inkludert
- Bensin (normalt under
kr 2.500,- pr. full size bil på Route 66)

- Mat, dvs. lunsj og middag. Mange hoteller har frokost inkludert.
- Billetter til noen få lokale attraksjoner som man velger på egenhånd. 

To personer
To personer deler én bil og ett hotellrom. Alle rom har to separate senger. For par, vanligvis én stor dobbeltseng. Om flere vil kjøre sammen, kan vi booke SUV eller van/minibuss, ofte uten ekstra kostnad. Barn/tenåringer som deler rom med to voksne, faktureres kun kr 9.990,-.


Reise alene
Enerom og egen bil bookes for de som ønsker. Tillegg i pris. 

Depositum ved påmelding
Ved påmelding sender vi ut en depositumgiro på kr 2.500,- pr. person. Beløpet trekkes fra på sluttfakturaen. Depositum er refunderbart om du velger å kansellere innen en gitt frist (november 2021). Sluttfaktura sendes med forfall 4 til 6 uker før avreise.  
 
Hva skjer når du melder deg på? 
1. Send oss navnene på hver deltager (kjetil@hopalong.no) eller ring 73 43 66 05. 
2. Du får en depositumgiro på kr 2.500,- pr. person. Giroen har forfall innen 14 dager, men innbetalt beløp er refunderbart om du velger å kansellere innen november 2021.
3. Velg leiebilklasse etter at leiebiloversikten er klar. Du kan oppgradere leiebil om du ønsker.
4. Godkjenn flyruten. Vi sender ut forslag på best mulig flyrute (november 2021). Du kan oppgradere flyseter om du ønsker. Noen vil også legge til ekstra dager før eller etter turen. 
5. Sluttfaktura har forfall 4 - 6 uker før avreise. Her trekker vi fra depositumet du har innbetalt. Vi kan også dele opp beløpet om du ønsker.
6. Ca. 3 uker før avreise får du et fyldig og oppdatert turprogram med GPS-adresser til hoteller og attraksjoner, inkl. detaljert informasjon om utreisedagen, møtesteder, osv. 
7. Når avreisedagen kommer, er reisekoordinator med under hele turen.

2021 Chevrolet Malibu Hopalong Travel.pn
2019 Mustang Hopalong Travel.jpg
2021 Chevrolet Tahoe Hopalong Travel .jp

Leiebil
Inkludert i turpakken er full size firedørs sedan leiebil, f.eks. Chevrolet Malibu. Turprisen er basert på at to og to personer deler bil. Om man er tre eller flere som ønsker å dele bil, kan vi booke SUV, vanligvis uten ekstra kostnad. 

Mange velger også å oppgradere bil. SUV- og pickupklassene er populære. Det samme er convertible-klassen (f.eks. Camaro Cab eller Mustang Cab). 

Ca. 3 uker før avreise får alle et fyldig program. Her finner du dag-for-dag informasjon, samt GPS-adresser til hoteller og attraksjoner langs ruten.

Hver morgen underveis møtes vi for en rask gjennomgang av dagens etappe. Reisekoordinator har mange gode tips. Underveis vil noen kjøre sammen, mens andre kjører på egenhånd. Du velger selv hvor ofte du vil stoppe og om du ønsker å gjøre ting på egenhånd. Det er lagt til rette for begge deler. Alle har frihet til å disponere tiden som man vil. Du kan sjekke inn på hotellet når du selv vil. Du kan gjerne slappe av på morgenen og sjekke ut sent, om du ønsker. 

Dagsetappene er lagt opp slik at du har mulighet for å “kjøre inn” litt tid og få mer tid til å slappe av ved bassenget på hotellet om ettermiddagen, eller dra på oppdagelsesferd på egenhånd. Mange kvelder samles de som ønsker å spise middag sammen. Også dette er frivillig. Bli med de kveldene du har lyst.

 

Om du sikrer deg plass nå, er det full refusjon om du kansellerer før november 2021. Forbehold om pris- og programendringer. 

Wheel Hopalong Travel copy.png
bottom of page