Feriehus i florida

Vi har stort utvalg av feriehus og ferieleiligheter i Orlando-området og i Cape Coral på vestkysten av Florida. Vi har selv inspisert alle områdene og mange av husene, og vi vet at alle holder god standard. Vi kan nå tilby et stort utvalg til norske feriegjester som ønsker i “bo” i Florida en uke eller to eller tre...

Kun feriehus?

  • Feriehus i én, to, eller tre uker

... eller vi lager en pakke...

  • Fly

  • Leiebil

  • Hotell i starten og på slutten

  • Feriehus i én, to, eller tre uker

  • Forslag på reiserute

Fordelen med “eget hus” sammenlignet med hotell er åpenbar. Du har stor plass, mange rom, eget basseng, du kan lage mat, vaske klær, grille ute på varme kvelder og slappe skikkelig av.

Det er et stort utvalg av feriehus på markedet i Florida. Vi skjønner usikkerheten mange følger når man booker feriehus. Er huset bra? Er området bra? Er det skjulte kostnader? 

Vi vet hva totalkostnaden blir før du bestemmer deg. Vi kjenner området og vi kjenner huseierene eller deres lokale representant. Hopalong har formidlet feriehus i Florida siden 2010. Mange av husene eies av private amerikanere, europeere og også nordmenn. Ofte har eieren leid inn et såkalt property management-firma, som tar seg av det praktiske med løpende vedlikehold, vasking og klargjøring mellom hver leietaker. Vi samarbeider med noen av de mest seriøse av disse firmaene. Boligene vi har inspisert, vet vi holder god standard. All booking og all betaling gjøres til oss. Og alle spørsmål besvares av oss, slik at du slipper å måtte forholde deg til mange aktører. 

HOPALONG TRAVEL AS
Send oss en melding

Tlf: 73 43 66 05

E-mail: kjetil@hopalong.no​

Hop A Long Travel AI-06.png

© 2020 Hopalong Travel AS