top of page
Hop A Long Travel AI-06.png

florida turkey run 2024
MED BAHAMAS

27. november - 8. desember 2024 

Pris kr 24.990,- pr. person for standard turlengdeTurpakken inkluderer flybillett, leiebil med fri kilometer og forsikring, samt alle hotellnetter. Billetter til Turkey Run-biltreffet er også inkludert.

Nytt av året er båttur til Bahamas med opphold på luksusresort. 

To personer deler leiebil mens vi er i Florida. To personer deler også hotellrom under hele turen. Enerom og egen bil bookes for de som ønsker. For barn og tenåringer som deler rom og bil med foreldrene, betaler man kun for flybillett og båtbillett, pluss et lite tillegg for ekstra person(er) på hotellrommet, til sammen kr 14.990,- pr. barn/tenåring. 

Turen kan også bestilles i kortversjon, f.eks. én uke kun i Florida, inkl. Turkey Run-treffet. Rimeligere pris. 

Vi feirer Thanksgiving i Florida med giganttreffet Turkey Run på Daytona Beach. Treffet samler over 6.000 biler og foregår inne på Daytona International Speedway, og vi skal bo i gangavstand til treffet. Utenfor hotellet er det biltreff hver kveld, fire kvelder på rad. Restauranter og shopping er i kort gangavstand fra hotellet. I år er vi tilbake på favoritthotellet Fairfield Inn & Suites by Marriott. Dette hotellet har den beste plasseringen i forhold til banen og attraksjonene rundt. 

Onsdag 27. nov: Ankomst Orlando. Sjekke ut leiebil. Èn times kjøretur til Daytona. 
Torsdag 28: nov: Turkey Run, Daytona. 
Fredag 29.nov: Turkey Run, Daytona - Black Friday shopping.  
Lørdag 30. nov: Turkey Run, Daytona.  
Søndag 1. des: Sarasota. 
Mandag 2. des: Sarasota. 
Tirsdag 3. des: Kjøre til Fort Lauderdale. Levere leiebil.  
Onsdag 4. des: Hurtigbåt til Bahamas (2 timers båttur). Luksusresort.

Torsdag 5. des: Nyte dagen på Bahamas.

Fredag 6. des: Hurtigbåt, 2 timer, tilbake til Fort Lauderdale. 

Lørdag 7. des: Hjemreise fra Fort Lauderdale/Miami. 

Søndag 8. des: Ankomst Norge. 

Florida Turkey Run Hopalong Travel 2024 copy.jpg

Turpakken inkluderer
- Flybilletter. Mat og innsjekket bagasje er inkludert.  
- Leiebil med fri kilometer og forsikring, 27. nov . - 4. des.

- All transport i forbindelse med turen til Bahamas. 

- Båtbillett tur-retur Bahamas. 
- Hotell alle netter under hele oppholdet. Gode hoteller med sentral plassering.

- Luksusresort på Bahamas. 

- Adgangsbillett til Turkey Run-treffet alle dager. 
- Turprogram med GPS-adresser til hoteller og attraksjoner.
- Reisekoordinator som er med hele veien.

Ikke inkludert
- Bensin (normalt under 
kr 900,- pr. full size bil).

- Parkeringsavgifter og evt. bompenger.

- Mat, f.eks. lunsj og middag. Noen hoteller har frokost inkludert.
- Billetter til noen få lokale attraksjoner som man velger på egenhånd. 

To personer
To personer deler én bil og ett hotellrom. Alle rom har to separate senger. For par, vanligvis én stor dobbeltseng. Om flere vil kjøre sammen, kan vi booke SUV eller van/minibuss, ofte uten ekstra kostnad. Barn/tenåringer som deler rom med to voksne, faktureres kun kr 14.990,-.

Reise alene
Enerom og egen bil bookes for de som ønsker. Tillegg i pris. 

Depositum ved påmelding
Ved påmelding sender vi ut en depositumgiro på kr 2.500,- pr. person. Beløpet trekkes fra på sluttfakturaen. Depositum er refunderbart om du velger å kansellere innen 20. juli 2024. Sluttfaktura sendes med forfall 4 til 6 uker før avreise.  
 
Hva skjer når du melder deg på? 
1. Send oss navnene på hver deltager (kjetil@hopalong.no) eller ring 73 43 66 05. 
2. Du får en depositumgiro på kr 2.500,- pr. person. Fri kansellering innen 20. juli. 
3. Velg leiebilklasse. Du kan oppgradere leiebil om du ønsker.
4. Godkjenn flyruten. Vi sender ut forslag på best mulig flyrute. Du kan oppgradere flyseter om du ønsker.
5. Sluttfaktura har forfall 4 - 6 uker før avreise. Her trekker vi fra depositumet du har innbetalt.
6. Ca. 3 uker før avreise får du et fyldig og oppdatert turprogram med GPS-adresser til hoteller og attraksjoner, inkl. detaljert informasjon om utreisedagen, møtesteder, osv. 
7. Når avreisedagen kommer, er reisekoordinator med under hele turen.

IMG_6476_edited_edited.jpg

Daytona Beach - World's Most Famous Beach
Daytona Beach smykker seg med tittelen “World's Most Famous Beach”. Daytona har sterk tilknytning til flere typer racing; NASCAR er den største. Det er kun to NASCAR-løp på Daytona International Speedway hvert år, normalt i februar og i juli. I tillegg er det andre typer race her, bl.a. motorsykkelrace. Anlegget benyttes også til andre aktiviteter, slik som treffet vi nå besøker. Daytona er også kjent for Bike Week og Biketoberfest; begge er storrallys for motorsykkelentusiaster. Dessuten er stedet populært når skolene har spring break. 

IMG_7496.heic
IMG_7543 2.heic

Bahamas
Bahamas er en liten øynasjon i rett øst for Florida. Bahamas er en tidligere britisk koloni som ble selvstendig nasjon i 1973. Selv om Bahamas-øyene ikke ligger i det Caribiske hav, regnes Bahamas likevel ofte som en del av "Caribbean". 

Vi tar hurtigbåt fra Fort Lauderdale til Bimini på Bahamas, en båttur som kun tar 2 timer. Her venter azure-grønt hav og nydelige tropiske sandstrender. Etter en kort shuttle-tur fra havnen til hotellet, er vi klare for å virkelig slappe av og nyte sol, strand og god mat. Vi skal bo på Hilton At Resorts World, ett stort resorthotell med alle fasiliteter. Her er kort avstand til stranden og flere fantastiske basseng. Vi har booket rom med balkong for alle som er med på turen. 

P1245225.JPG

Florida
Florida kalles The Sunshine State, og navnet kommer av at Florida nyter godt av mye sol og mildt, fint klima. Snittemperaturen på dagtid, i november og desember når vi besøker sørlige Florida, er ca. 26 grader Celsius.
Florida er et yndet mål for solhungrige turister, både fra USA og fra Europa. Her finner vi store attraksjoner som Disney World, som er verdens største fornøyelsespark. Disney World har fire store parker pluss en håndfull andre store attraksjoner. I tillegg finner du Universal Studios og Sea World. Kennedy Space Center ligger et kort stykke unna. Florida har også milevis med hvite, fine strender og badetemperaturer hele året (i hvert fall i den sørlige delen av staten). I Florida kan man dyrke bilhobby året rundt. De største treffene arrangeres typisk når resten av USA har vinter og kaldt vær. Vi får med oss årets største bilbegivenhet på vårt besøk, nemlig Turkey Run på Daytona. 

IMG_0630_edited.jpg

Hoteller
Vi velger kun hoteller som holder fin standard og bruker både kjedehoteller og frittstående hoteller. Alle hotellene er inspisert av reiseleder i forkant og er nøye utvalgt. De fleste hotellene er i gangavstand til restauranter og attraksjoner. De fleste har basseng. På Daytona skal vi bo på
favoritthotellet Fairfield Inn & Suites by Marriott. Dette hotellet har den beste plasseringen i forhold til banen og attraksjonene rundt, rett ved One Daytona - ett nytt område med restauranter, barer og forretninger - og biltreff! Alt ligger rett over gaten for Daytona International Speedway, hvor alt foregår på dagtid. Alt er i gangavstand.

2021 Chevrolet Malibu Hopalong Travel.pn
mustang.png
vehicle_edited.png

Leiebil
Inkludert i turpakken er full size firedørs sedan leiebil, f.eks. Chevrolet Malibu. Turprisen er basert på at to og to personer deler bil. Om man er tre eller flere som ønsker å dele bil, kan vi booke SUV, vanligvis uten ekstra kostnad. 

Mange velger også å oppgradere bil. SUV- og pickupklassene er populære. Det samme er convertible-klassen (f.eks. Camaro Cab eller Mustang Cab). 

IMG_7569.heic

Hver morgen vil reisekoordinator være tilstede i resepsjonen for å svare på spørsmål og komme med tips. Oppmøte er frivillig. Alle har frihet til å disponere tiden som man vil. Du kan sjekke inn på hotellet når du selv vil. Du kan gjerne slappe av på morgenen og sjekke ut sent, om du vil. 

Mange kvelder samles de som ønsker å spise middag sammen. Også dette er frivillig. Bli med de kveldene du har lyst.

Ca. 3 uker før avreise får alle et fyldig program. Her finner du dag-for-dag informasjon, samt GPS-adresser til hoteller og attraksjoner.

 

Om du sikrer deg plass nå, er det full refusjon om du kansellerer innen 20. juli 2024. Forbehold om pris- og programendringer. 

bottom of page