top of page
Hop A Long Travel AI-06.png
Wheel Hopalong Travel copy.png

daytona 500 - 2026

SELF DRIVE  

12. – 18. februar 2026*

Turen er forlenget med én dag sammenlignet med tidligere turer. Fri kansellering innen 15. mai 2025. 

Komplett pakke, kr 15.990,- 

Nå har du sjansen til å oppleve legendariske Daytona 500, det største løpet i NASCAR-serien. Flybillett inkl. bagasje og mat, hotell i Orlando alle netter og full size sedan leiebil er inkludert i pakken. To personer deler én bil og ett hotellrom. Turen er tilrettelagt både for de som har vært på NASCAR-løp før og for de som er førstegangsreisende. 

*Løpsdato må bekreftes av arrangør. 

 

 

Inkludert:

- Fly

- Hotell

- Leiebil

- Turprogram

- Billett til Daytona 500

Ikke inkludert:

- Mat

- Bensin

- Parkering

 

Oppgraderingsmuligheter:

- Ekstra dager, forlenge oppholdet

- Oppgraderte flyseter, mer komfort og bedre plass på flyet

- Oppgradert leiebil, f.eks. convertible, SUV eller luxury

- Hotellnetter på Daytona i stedet for Orlando.

Daytona 500 Hopalong Travel 1.jpg

Ut fra lang erfaring og utallige NASCAR-løp opp gjennom årene, vet vi hva som bidrar til en vellykket tur. F.eks. vil rett hotellvalg utgjøre en stor forskjell. På denne turen kan du være trygg på at alle i ditt reisefølge vil få en god, kvalitetssikret Florida-tur. 

P1100229 Hopalong Travel Daytona 500 2.jpg

Fly:

Avreise fra Gardermoen er inkludert i pakken. Avreise fra Trondheim, Kristiansund, Bergen, Stavanger, Kristiansand eller Torp kan ofte bookes uten ekstra kostnad/evt. lite tillegg. Vi booker også utreise fra andre flyplasser etter ønske. Innsjekket bagasje og mat er inkludert.

Vi booker alltid rute som gir færrest mulig stopp, og vi unngår lang ventetid ved mellomlanding.

To personer:

To personer deler én bil og ett hotellrom. Alle rom har to separate senger. For par, vanligvis én stor dobbeltseng. Om flere vil kjøre sammen, kan vi booke SUV eller van/minibuss, ofte uten ekstra kostnad.

 

Hotell:

Hotell i Orlando er inkludert i pakken. Vi bruker kun hoteller som vi selv har inspisert og som vi vet holder god standard. Hotellene vi bruker, ligger sentralt i forhold til attraksjoner og i gangavstand til restaurant. Vi bruker ofte hoteller på International Drive i Orlando eller ved Old Town i Kissimmee (Orlando). Attraksjoner, som f.eks. Disney World, Universal Studios, etc, er i kort kjøreavstand. Kjøretid mellom Orlando og Daytona er ca. en time. Om du har et favoritthotell du gjerne vil bruke, gi oss beskjed. 

 

Om du ønsker, kan vi bytte ut hotellet i Orlando for to eller tre netter (evt. alle nettene), med hotell på Daytona. Det vil være pristillegg dersom du velger hotell på Daytona i stedet for Orlando. 

IMG_4237-1.jpg

Leiebil:

Bilklassen Full Size Sedan, f.eks. Chevrolet Malibu, e.l. er inkludert i pakken. Du kan oppgradere leiebil om du ønsker til f.eks. SUV, luxury, convertible (Mustang cab, Camaro cab), muscle car, etc. Dersom tre, fire eller flere ønsker å kjøre sammen, booker vi gjerne SUV, ofte uten ekstra kostnad.

2021 Chevrolet Malibu Hopalong Travel.pn
2019 Mustang Hopalong Travel.jpg
2021 Chevrolet Tahoe Hopalong Travel .jp

NASCAR-billetter:

Billetter til Daytona 500-løpet er inkludert i pakken. Vi booker kun gode tribunebilletter med god utsikt til start-finish line. Billettene har en verdi på ca. $220 (ca. kr 2.300,- pr. stk). Dersom man er flere som reiser sammen, vil vi alltid booke billetter slik at man sitter sammen.

P1430516_edited.jpg

Program:

Torsdag 12. februar 2026:

Avreise fra Norge til Orlando. Programmet du får ca. 3 uker før avreise, vil ha råd og tips om utreisedagen. På flyplassen i Orlando er det kort gangavstand til leiebilskranken, som ligger inne i terminalbygningen. Når du har sjekket ut leiebilen, er det ca. 20 minutters kjøretid til hotellet. På hotellet er alle netter forhåndsbetalt. Hotellet har basseng og ligger i kort gangavstand til restaurant og bar.

Fredag 13. februar 2026:

Fridag i Orlando som du kan bruke etter eget ønske. Vi har mange forslag til aktiviteter, enten det er besøk i en av fornøyelsesparkene, airboat-tur ute i sumpen, besøk på Kennedy Space Center eller shopping og sightseeing.

Lørdag 14. februar 2026:

Fridag som du kan bruke etter eget ønske. Noen velger å kjøre ut til vestkysten, til Tampa og Clearwater Beach ved Mexicogulfen. Noen vil allerede i dag ta en tur til Daytona Beach for å ta denne berømte stranden i nærmere øyesyn. PDF-heftet du får før avreise, vil ha mange forslag.

Søndag 15. februar 2026*:

I dag er Race Day, løpsdagen på Daytona. Vi anbefaler å ankomme Daytona tidlig, slik at man har nok tid til å oppleve folkeliv og alt som hører med før selve løpet starter. Normalt er det ca. en times kjøring fra hotellet i Orlando til Daytona International Speedway, men i dag vil det være mye trafikk, så det lønner seg å ha litt ekstra tid. Daytona 500 er stort. Før løpet starter, er det show, musikk og underholdning, og mange bruker tid i salgsbodene hvor det bl.a. selges NASCAR-effekter. PDF-heftet du får før avreise, har tips om parkering og planlegging av løpsdagen.

*Løpsdato må bekreftes av arrangør. 

Mandag 16. februar 2026:

Ekstra-dag til å oppleve sentrale Florida og Orlando. Kanskje litt shopping før hjemreisen?

Tirsdag 17. februar 2026:

Hjemreisedag. Fly fra Orlando til Norge. Flyet går normalt på ettermiddagen, slik at man har god tid til å sjekke ut, kjøre til flyplassen, levere leiebilen og sjekke inn kofferter.

Onsdag 18. februar 2026:

Ankomst Norge.

Forlenge oppholdet? Det går fint. Flybillettmessig koster det ikke noe ekstra.  

P1100119.JPG

NASCAR-serien består av 36 løp i hver sesong. Daytona 500 er årets første løp og desidert det mest prestisjefylte. Løpet foregår på Daytona International Speedway i februar måned. Løpet kjøres over 500 miles, herav navnet Daytona 500. 500 miles er ca. 805 km. 

P1000741.JPG

Pris kr 15.990,- er basert på at to personer deler bil og hotellrom. Enerom og egen bil bookes for de som ønsker (tillegg i pris). Dersom flere ønsker å kjøre sammen, booker vi gjerne SUV eller van/minibuss, ofte uten ekstra kostnad. Barn og tenåringer som deler hotellrom med to voksne, faktureres kun for flybilletten og NASCAR-billetten. Dette er en Self Drive tur. Man kjører på egenhånd, uten reiseleder. Har du spørsmål underveis, kan du alltid ringe oss på telefonen.

PastedGraphic-7.png

Hva skjer når du melder deg på?

1. Send oss navnene på hver deltager (kjetil@hopalong.no) eller ring 73 43 66 05.

2. Du får en depositumgiro på kr 2.500,- pr. person. Giroen har forfall innen 14 dager, men innbetalt beløp er refunderbart om du velger å kansellere innen 15. mai 2025.

3. Velg leiebilklasse. Du kan oppgradere leiebil om du ønsker.

4. Godkjenn flyruten. Vi sender ut forslag på best mulig flyrute. Du kan oppgradere flyseter om du ønsker. Noen vil også legge til ekstra dager før eller etter turen.

5. Sluttfaktura har forfall 4 - 6 uker før avreise. Her trekker vi fra depositumet du har innbetalt.

6. Ca. 2 uker før avreise får du et detaljert turprogram på norsk med GPS-adresser til hoteller og attraksjoner, råd og tips inkl. detaljert informasjon om utreisedagen.

7. Har du spørsmål i forkant eller underveis, kan du ringe oss på telefonen 7 dager i uken. Om spørsmål dukker opp underveis, vil vi alltid være tilstede på telefonen om du trenger hjelp.

Wheel Hopalong Travel copy.png
bottom of page