top of page
Hop A Long Travel AI-06.png

Yellowstone-tur 2025

1. – 12. juli 2025

Komplett pakke, kr 27.990,- 

Fri kansellering med full refusjon innen 20. desember 2024.

Bli med på en fantastisk tur til vakre Yellowstone. Vi besøker steder der TV-serien innspilles og vi tilbringer mange dager i selve nasjonalparken. Vi flyr inn til Salt Lake City og benytter oss bl.a. av KLM/Delta som har en fin rute med mellomlanding i Amsterdam. 

Fly, hotell og leiebil er inkludert i turpakken. Adgang til Yellowstone National Park er også inkludert.  Reisekoordinator er med hele veien. To personer deler én bil og ett hotellrom. Enerom og egen bil bookes for de som ønsker. For barn og tenåringer som deler rom og bil med to voksne, betaler man kun for flybillett pluss et lite tillegg for ekstra person(er) på hotellrommet, til sammen kr 11.990,- pr. barn/tenåring. 

 

 

Inkludert:

- Fly

- Hotell

- Leiebil

- Turprogram

- Adgang til Yellowstone National Park

Ikke inkludert:

- Mat

- Bensin

- Parkering

 

Oppgraderingsmuligheter:

- Ekstra dager, forlenge oppholdet

- Oppgraderte flyseter, mer komfort og bedre plass på flyet

- Oppgradert leiebil, f.eks. convertible, SUV eller luxury

IMG_3430.heic

På Yellowstone-turen besøker vi fantastisk natur. Ekte villmark med dype skoger, dramatiske fjell, rolige elver, varme kilder og geysirer og sydende vulkansk aktivitet.  

IMG_3457_edited.jpg

Fly:

Flybillett er inkludert. Innsjekket bagasje og mat er også inkludert. Vi bruker de store flyselskapene, slik som KLM, Delta, SAS, Lufthansa, British Airways, osv. Utreise fra Gardermoen, Stavanger og Bergen inkludert. Vi booker også avreise fra andre flyplasser etter ønske, noen ganger uten tillegg i pris. Pristillegg for tilknytningsbillett fra enkelte flyplasser kan påløpe. Vi booker alltid rute som gir færrest mulig stopp, og vi unngår lang ventetid ved mellomlanding. På denne turen vil vi for de fleste bruke KLM/Delta, siden de har en fin rute via Amsterdam til Salt Lake City.  

To personer:

To personer deler én bil og ett hotellrom. Alle rom har to separate senger. For par, vanligvis én stor dobbeltseng. Om flere vil kjøre sammen, kan vi booke SUV eller van/minibuss, ofte uten ekstra kostnad. Barn/tenåringer som deler rom med to voksne, faktureres kun kr 11.990,-.

 

Hotell:

Vi booker kun hotell av god standard. Alle hotell er inspisert av reisekoordinator i forkant. Hotellene ligger sentralt i gangavstand til restauranter og attraksjoner. De fleste hotellene har basseng og lignende fasiliteter. Vi bruker både uavhengige hoteller og kjedehoteller som f.eks. Hilton- eller Marriott-hoteller og Best Western og Holiday Inn, etc. Alle hotellrom har i utgangspunktet to separate senger. For par booker vi ofte rom med én stor dobbeltseng. Enerom bookes for de som ønsker (tillegg i pris).

P1223416_edited.jpg

Billett til Yellowstone:

Adgangsbillett til Yellowstone National Park er inkludert i turpakken. 

2021 Chevrolet Malibu Hopalong Travel.pn
2019 Mustang Hopalong Travel.jpg
2021 Chevrolet Tahoe Hopalong Travel .jp

Leiebil:

Inkludert i turpakken er full size firedørs sedan leiebil, f.eks. Chevrolet Malibu, e.l. Turprisen er basert på at to personer deler én bil. Om man er tre eller flere som ønsker å kjøre sammen, kan vi booke SUV, vanligvis uten ekstra kostnad. Mange velger også å oppgradere bil. SUV-klassene er populære. Det samme er convertible-klassen (f.eks. Camaro Cab eller Mustang Cab). Meget god forsikringspakke er inkludert. Det er kr 0,- i egenandel ved skader (også småskader og riper). Det er kr 0,- i egenandel ved tyveri. 

På turen vil vi treffe på bøffel og andre ville dyr som elk og antilope. 

IMG_1270_edited.jpg

Old Faithful er den mest kjente geysir i Yellowstone-parken. Ca. en gang i timen skyter geysiren en vannstråle 32 til 56 meter opp i luften. Mellom 13 og 32.000 liter kokende vann skytes opp under hvert utbrudd. Old Faithful er en av mange naturfenomener vi får oppleve på turen. 

IMG_3584.heic

Ved påmelding sender vi ut en depositumgiro på kr 2.500,- pr. person. Beløpet trekkes fra på sluttfakturaen. Depositum er refunderbart om du velger å kansellere innen 20. desember 2024. Sluttfaktura sendes med forfall 4 til 6 uker før avreise.

Turplan juli 2025

Tirsdag 1. juli: Ankomst Salt Lake City 

Onsdag 2. juli: Kjøre til West Yellowstone 

Torsdag 3. juli: Oppleve Yellowstone 

Fredag 4. juli: Kjøre til Darby (Dutton Ranch) 
Lørdag 5. juli: Livingston, Montana

Søndag 6. juli: Gardiner, Yellowstone 

Mandag 7. juli: Cody, Wyoming (Yellowstone)

Tirsdag 8. juli: Cody, Wyoming (Yellowstone) 

Onsdag 9. juli: Jackson Hole, Wyoming

Torsdag 10. juli: Salt Lake City, Utah 
Fredag 11. juli: Hjemreise fra Salt Lake City

Lørdag 12. juli: Ankomst Norge 

Hva skjer når du melder deg på?

1. Send oss navnene på hver deltager (kjetil@hopalong.no) eller ring 73 43 66 05.

2. Du får en depositumgiro på kr 2.500,- pr. person. Refusjon ved kansellering før 20. desember 2024. 

3. Velg leiebilklasse etter at leiebiloversikten er klar. Du kan oppgradere leiebil om du ønsker.

4. Godkjenn flyruten. Vi sender ut forslag på best mulig flyrute.

5. Sluttfaktura har forfall 4 - 6 uker før avreise. Her trekker vi fra depositumet du har innbetalt.

6. Ca. 3 uker før avreise får du et fyldig og oppdatert turprogram med GPS-adresser til hoteller og attraksjoner, inkl. detaljert informasjon om utreisedagen, møtesteder, osv.

7. Når avreisedagen kommer, er reisekoordinator med under hele turen fra du lander på flyplassen i USA.

bottom of page