top of page
Hop A Long Travel AI-06.png

route 66   2024

21. mai. - 11. juni 2024 - Chicago til Los Angeles  

 

Pris kr 36.490,- pr. person. Fly, hotell og leiebil er inkludert. To personer deler én bil og ett hotellrom. Enerom og egen bil bookes for de som ønsker. Dette er en organisert tur med fast startdato og reisekoordinator som er med på hele turen. Turen arrangeres i samarbeid med VIOVER60 REISEGØY. 

Vi kjører Route 66, den mest ikoniske av alle road trips. Turen går gjennom 8 stater (pluss avstikker til Las Vegas og Grand Canyon). Vi bruker nesten tre uker på turen. Da blir etappene passe lange, slik at det blir tid til å oppleve Route 66, ikke bare kjøre.   

Route 66 er en reise tilbake i tid - gjennom hjertet av Amerika. Veien fikk sitt navn i 1926 og var i mange tiår "Main Street of America", udødeliggjort gjennom filmer, bøker og musikk. 

Route 66:

- 2.448 miles/3.940 km lang 

- 8 stater

- 89 counties

- 3 store byer og utallige små

- 3 tidssoner

Route 66 Hopalong Travel.0001.001.jpeg

21. mai - 11. juni 2024

Vi kjører Route 66 fra øst mot vest, slik vi har gjort nesten hver sommer siden 2011. 

Tirsdag 21. mai: Avreise fra Norge til Chicago 
Onsdag 22. mai: Chicago 
Torsdag 23. mai: Pontiac 
Fredag 24. mai: St. Louis 
Lørdag 25. mai: Springfield 
Søndag 26. mai: Joplin
Mandag 27. mai: Tulsa
Tirsdag 28. mai: Weatherford
Onsdag 29. mai: Amarillo

Torsdag 30. mai: Tucumcari
Fredag 31. mai: Santa Fe
Lørdag 1. juni: Gallup
Søndag 2. juni: Flagstaff/Williams
Mandag 3. juni: Flagstaff/Williams, Grand Canyon 
Tirsdag 4. juni: Las Vegas
Onsdag 5. juni: Las Vegas
Torsdag 6. juni: Needles/Lake Havasu
Fredag 7. juni: Los Angeles
Lørdag 8. juni: Los Angeles
Søndag 9. juni: Los Angeles
Mandag 10. juni: Hjemreise fra Los Angeles
Tirsdag 11. juni: Ankomst Norge

Route 66 Hackburry General Store 5.JPG

Turpakken inkluderer
- Flybilletter.

- Leiebil med fri kilometer og forsikring. Avgift for enveisleie er også inkludert.
- Hotell alle netter under hele oppholdet. Gode hoteller.
- Turprogram med GPS-adresser til hoteller og attraksjoner. Det er mye spennende. 
- Reisekoordinator som er med hele veien.

Ikke inkludert
- Bensin (normalt rundt 
kr 3.000,- pr. full size bil på Route 66).

- Mat, lunsj og middag. Mange hoteller har frokost inkludert.

- Parkering enkelte destinasjoner. 
- Billetter til enkelte lokale attraksjoner (frivillig deltagelse). 


To personer
To personer deler én bil og ett hotellrom. Alle rom har to separate senger. For par, vanligvis én stor dobbeltseng. Om flere vil kjøre sammen, kan vi booke SUV eller van/minibuss, ofte uten ekstra kostnad. Barn/tenåringer som deler rom med to voksne, faktureres kun kr 9.990,-.


Reise alene

Enerom og egen bil bookes for de som ønsker. 

Tillegg for enerom, kr 12.990,- 

Tillegg for egen bil, 7.990,- (deltagere som melder seg på alene, velger ofte å kjøre sammen med en annen deltager og sparer dermed kostnad for egen bil). 

P1350642-1.jpg

Depositum ved påmelding
Ved påmelding sender vi ut en depositumgiro på kr 2.500,- pr. person. Beløpet trekkes fra på sluttfakturaen. Depositum er refunderbart om du velger å kansellere innen forfall for depositum. Sluttfaktura sendes med forfall 4 til 6 uker før avreise.  
 
Hva skjer når du melder deg på? 
1. Send oss navnene på hver deltager til kjetil@hopalong.no eller ring 73 43 66 05. 
2. Du får en depositumgiro på kr 2.500,- pr. person. Giroen har forfall innen 14 dager, men innbetalt beløp er refunderbart om du velger å kansellere innen forfall for depositum.
3. Velg leiebilklasse. Du kan oppgradere leiebil om du ønsker.
4. Godkjenn flyruten. Vi sender ut forslag på best mulig flyrute. Du kan oppgradere flyseter om du ønsker. Noen vil også legge til ekstra dager før eller etter turen. 
5. Sluttfaktura har forfall 4 - 6 uker før avreise. Her trekker vi fra depositumet du har innbetalt. Vi kan også dele opp beløpet om du ønsker.
6. Ca. 2 - 3 uker før avreise får du et fyldig og oppdatert turprogram med GPS-adresser til hoteller og attraksjoner, inkl. detaljert informasjon om utreisedagen, møtesteder, osv. 
7. Når avreisedagen kommer, er reisekoordinator med under hele turen.

P1380226 1.jpg
2021 Chevrolet Malibu Hopalong Travel.pn
mustang_edited.png
vehicle_edited.png

Leiebil

Inkludert i turpakken er full size firedørs sedan leiebil, f.eks. Chevrolet Malibu, e.l. Turprisen er basert på at to personer deler én bil. Om man er tre eller flere som ønsker å kjøre sammen, kan vi booke SUV, vanligvis uten ekstra kostnad. Mange velger også å oppgradere bil. SUV-klassene er populære. Det samme er convertible-klassen (f.eks. Camaro Cab eller Mustang Cab). Meget god forsikringspakke er inkludert. Det er kr 0,- i egenandel ved skader (også småskader og riper). Det er kr 0,- i egenandel ved tyveri. 

 

Vi booker også motorsykkel for de som ønsker.  

P1044094_edited.jpg

Fly

Flybillett er inkludert. Innsjekket bagasje og mat er også inkludert. Vi bruker de store flyselskapene, slik som KLM, Delta, SAS, Lufthansa, British Airways, osv.

Utreise fra Gardermoen, Stavanger og Bergen inkludert. Vi booker også avreise fra andre flyplasser etter ønske, noen ganger uten tillegg i pris. Pristillegg for tilknytningsbillett fra enkelte flyplasser kan påløpe.

7J6A0192_edited.jpg

Hotell

Vi booker kun hotell av god standard. Alle hotell er inspisert av reisekoordinator i forkant. Hotellene ligger sentralt i gangavstand til restauranter og attraksjoner. De fleste hotellene har basseng og lignende fasiliteter. Vi bruker både uavhengige hoteller og kjedehoteller som f.eks. Hilton- eller Marriott-hoteller og Best Western og Holiday Inn, etc. Alle hotellrom har i utgangspunktet to separate senger. For par booker vi ofte rom med én stor dobbeltseng. Enerom bookes for de som ønsker (tillegg i pris). 

P1360207-1.jpg

Turprogram

Ca. 2 - 3 uker før avreise får hver deltager et fyldig og oppdatert turprogram med GPS-adresser til hoteller og attraksjoner, inkl. detaljert informasjon om utreisedagen, møtesteder, osv.

 

 

Reisekoordinator

Reisekoordinator er med på turen, hele veien, fra man lander på flyplassen i Chicago til man reiser hjem fra Los Angeles. Reisekoordinator vil hver morgen gjennomgå dagens program og komme med råd og tips. 

 

 

Ekstra-dager

Om noen ønsker ekstra-dager i forkant eller etterkant av turen, booker vi det etter ønske. 

7J6A6568-1.jpg

Depositum ved påmelding - fri kansellering

Ved påmelding fakturerer vi et depositum på kr 2.500,- pr. person. Depositum er refunderbart ved kansellering, uansett årsak, frem til depositums forfall. Depositumet trekkes fra på sluttfaktura. Sluttfaktura har forfall 4 til 6 uker før avreise. 

Betaling

Vi sender faktura for betaling i nettbank. Vi tar i tillegg alle typer vanlige kredittkort (Visa, MasterCard, American Express, etc.) dersom du ønsker å betale med kort. For kortbetaling påløper gebyr til kredittkortselskapet, 3.7% i tillegg. Betaler du faktura i nettbank er det ikke noe tillegg.  

Corona

Det ikke lenger krav om vaksine, testing eller coronapass ved innreise til USA.  

 

Trygghet 
Vi har arrangert turer til USA for norske reisende siden 2009. Vi har kjørt Route 66 med grupper hvert år siden 2011 (bortsett fra under pandemien). Hopalong Travel AS er medlem av Reisegarantifondet (RGF) og alle reiser selges etter norske regler om reisegaranti.

Route 66 Grand Canyon 5.JPG

Hver morgen underveis møtes vi for en rask gjennomgang av dagens etappe. Reisekoordinator har mange gode tips. Underveis vil noen kjøre sammen, mens andre kjører på egenhånd. Du velger selv hvor ofte du vil stoppe og om du ønsker å gjøre ting på egenhånd. Det er lagt til rette for begge deler. Alle har frihet til å disponere tiden som man vil. Du kan sjekke inn på hotellet når du selv vil. Du kan gjerne slappe av på morgenen og sjekke ut sent, om du ønsker. 

Dagsetappene er lagt opp slik at du har mulighet for å “kjøre inn” litt tid og få mer tid til å slappe av ved bassenget på hotellet om ettermiddagen, eller dra på oppdagelsesferd på egenhånd. Mange kvelder samles de som ønsker å spise middag sammen. Også dette er frivillig. Bli med de kveldene du har lyst.

 

Turen arrangeres i samarbeid med VIOVER60 REISEGØY. Forbehold om pris- og programendringer.

Ønsker du å kjøre Route 66 på egenhånd med egen startdato? Se info om Self Drive her.

P1360410 Santa Rosa Hopalong Travel.jpg
bottom of page