top of page
IMG_0339-1_edited.jpg
Hop A Long Travel AI-06.png

goodwood revival 2025

11. - 15. september 2024*

Pris kr 13.490,- pr. person. Fly, hotell, transport, samt Goodwood-billetter alle dagene er inkludert. 4 hotellnetter - vi reiser torsdag og kommer hjem mandag. 

Vi har også tur til Goodwood Festival of Speed, 10. - 14. juli 2025*. 

 

Goodwood Revival er en tredagers motorfestival som arrangeres i september hvert år på Goodwood Motor Circuit i Chichester, West Sussex i England. Vi får med oss alle tre dagene til fulle. Goodwood ligger en drøy times kjøring sydvest for Gatwick utenfor London (kjøretid er ofte lengre under Goodwood-helgen på grunn av mye trafikk).

 

Nostalgi står sentralt på Goodwood, med historisk bil- og motorsykkelrace slik det var på 50- og 60-tallet. Til tross for nostalgi er det skikkelig racing – det kjøres ordentlig hardt, og det konkurreres til siste sekund.  

Bli med på en spennende langhelg i England. Vi har tilrettelagt alt det praktiske, slik at man ikke trenger å tenke på booking, billetter eller transport. Det er kun å nyte helgen og arrangementet. Goodwood ligger ute på landet, og transport til og fra kan ofte være en flaskehals. Vi har egen buss som tar oss fra hotelldøren og helt frem, dermed ingen venting – ingen kø. 

* Dato må bekreftes av arrangør. 

IMG_0027-1.jpg

Goodwood Revival er også stor bilutstilling, salgsboder og markedsstemning med musikk og underholdning, en ordentlig folkefest i ekte engelsk drakt. Arrangementet er utrolig populært, og det er stor rift om billettene. Turpakken inkluderer fly, hotell og felles transport. Billett til Goodwood Revival for hele helgen er inkludert.

IMG_0252-1.jpg

Turpakken inkluderer
- Flybilletter enten fra Oslo, Stavanger eller Bergen (og evt. Trondheim).   

- Hotell alle netter under hele oppholdet. Frokost er inkludert. 

- Transport fra Gatwick-flyplassen i London til hotellet ved ankomst torsdag.

- Transport fra hotellet til Goodwood fredag, lørdag og søndag.

- Transport fra Goodwood til hotellet fredag, lørdag og søndag.

- Transport fra hotellet til Gatwick-flyplassen før avreise mandag.

- Goodwood-billetter alle dager
- Turprogram med praktisk informasjon. 
- Reisekoordinator møter alle på flyplassen i London og er med hele veien.

Ikke inkludert
- Lunsj og middag. Frokost er inkludert.
- Tilknytning fra andre flyplasser i Norge kommer i tillegg. 

To personer
To personer deler ett hotellrom. Alle rom har to separate senger. For par, vanligvis én stor dobbeltseng.

Enerom

Enerom bookes for de som ønsker. Tillegg i pris. 

Depositum ved påmelding - fri kansellering.

Ved påmelding sender vi ut en depositumgiro på kr 2.500,- pr. person. 
Depositumet er refunderbart om du velger å kansellere innen 15. desember 2024. Beløpet trekkes fra på sluttfakturaen. Sluttfaktura sendes med forfall 4 til 6 uker før avreise.  
 
Hva skjer når du melder deg på? 
1. Send oss navnene på hver deltager (kjetil@hopalong.no) eller ring 73 43 66 05. 

2. Du får en depositumgiro på kr 2.500,- pr. person. Depositumet er refunderbart om du velger å kansellere innen utgangen av 15. desember 2024.
3. Velg flyavgang. 
4. Sluttfaktura har forfall 4 - 6 uker før avreise. Her trekker vi fra depositumet du har innbetalt.
5. Ca. 2 uker før avreise får du et oppdatert turprogram med info om transport, hotell og detaljert informasjon om utreisedagen, møtesteder, osv. 
6. Når avreisedagen kommer, vil reisekoordinator møte alle på flyplassen i London. Vi har felles transport til hotellet. 

IMG_0657-1.jpg
IMG_9850-1.jpg

Goodwood Revival er et utrolig godt gjennomført arrangement, ett av de beste vi har besøkt. Det er det største i sitt slag i Europa, og arrangementet kjennetegnes bl.a. ved at en stor del av både deltagerne og publikum er kledt såkalt “period correct”, dvs. at de er kledt slik man gikk under motorsportens “gyldne år” fra 1948 til 1966, da både Formel 1 og andre ulike løp i mange forskjellige bilklasser ble avholdt her. Festivalen handler i stor grad om å gjenskape stemningen og opplevelsene fra denne perioden.

IMG_0339-1.jpg

Goodwood-billetter

Adgangsbilletter er inkludert i turpakken for alle tre dagene; fredag, lørdag og søndag. Billettene har en pålydende verdi på ca. kr 3.200,-.  Billettene som er inkludert, er "General Admission" (vanlige adgangsbilletter) for hele helgen.

 

For de fleste deltagerne vil de ordinære adgangsbillettene som er inkludert i pakken, være tilstrekkelig. Man får adgang til hovedområdene på og rundt banen, og også til "indre bane" inkl. områdene der flyene er, og adgang til "over the road", der man finner alle de spennende salgsbodene, biltreff og mye annet. På disse områdene vil det være mange steder man kan sette seg ned for en matbit, både utendørs og under teltduk. Det vil også være mange ulike områder hvor man kan se løpene som foregår på banen. Med forbehold om mindre endringer fra arrangørens side, er alt dette inkludert i billettene som inngår i pakken.

 

For evt. tribuneadgang må man kjøpe tilleggsbilletter. Dette kan gjerne kjøpes gjennom oss til samme pris som fra arrangør. Normalt er det kun ett fåtall av deltagerne som ønsker dette, men om man vil, er muligheten tilstede. Erfaringsmessig beveger også mange av de med tribundebilletter seg mye rundt på området det meste av tiden, for å oppleve mest mulig. Vår erfaring er at selv de med tribunebilletter, benytter tribunene i noe begrenset omfang, men dette er selvsagt individuelt.

IMG_0600-1.jpg

Torsdag 11. september – Ankomst London

Avreise fra Norge til London. Det er direkteruter fra flere norske byer. Reiseleder møter deg på flyplassen ved ankomst. Deretter har vi felles transport til hotellet. Vi har egen transport for hver flyankomst, slik at man slipper å vente på at neste gruppe skal lande. Kvelden til fri disposisjon. Det er flere restauranter og utesteder i gangavstand fra hotellet.

Fredag 12. september* – Første dag på Goodwood Revival

Etter frokost starter vi dagen med kort informasjon fra reisekoordinator. Deretter drar vi til Goodwood. Vi har vår egen buss både frem og tilbake. De som er med for første gang, pleier å starte med en runde for å få best mulig oversikt. De som har vært på Goodwood før, har ofte sine favorittområder man oppsøker. Området er stort. Det er mye å la seg begeistre over/av, og det er mye å se, både rundt banen, på innsiden av banen og på de store slettene hvor vi finner bilutstillingen og markedsplassene. Det er lagt godt til rette for å kunne ta seg en pause underveis og få seg lunsj. Tilbudet av mat og drikke er stort, likeså bord, stoler og sitteområder.

Hver og en blir på Goodwood-arrangementet så lenge man ønsker. De fleste velger å bli med på vår felles transport tilbake til hotellet. Bussen går til fastsatt tid. Reiseleder har informasjon for de som evt. ønsker å dra tilbake til hotellet på egne tidspunkt. Middag i kveld for de som har lyst å bli med for å spise sammen. Mange ønsker også å tilbringe kvelden på egenhånd.

* Dato må bekreftes av arrangør. 

IMG_0064-1.jpg

Lørdag 13. september - Goodwood Revival

Etter frokost drar vi til Goodwood. Transport til fastsatt tid. I dag vil vi oppleve flere timer med racing enn på fredag, i tillegg til alt annet som vi ikke rakk å få med oss i går. De fleste beveger seg rundt på området og får med seg litt racing, litt utstilling, litt markedsstemning, litt titting i salgsboder og selvsagt mat og drikke. Også i dag blir man på Goodwood så lenge man ønsker. Vi har transport tilbake til hotellet til fastsatt tid. Kvelden er til fri disposisjon. I gangavstand fra hotellet er det mange restauranter og engelske puber. Vi har forslag til utvalgte steder.

IMG_0087-1.jpg

Søndag 14. september - Goodwood Revival

Etter frokost drar vi til Goodwood. Transport til fastsatt tid. I dag er det siste dag på Goodwood. Også i dag er det racing. På samme måte som i går blir man på Goodwood så lenge man ønsker. Vi har transport tilbake til hotellet til fastsatt tid. Middag for de som har lyst å bli med for å spise sammen.

IMG_0203-1.jpg

Mandag 15. september – Hjemreisedag.

I dag er det hjemreisedag. Vi sjekker ut fra hotellet etter frokost og drar til flyplassen. Transport til Gatwick-flyplassen er inkludert i pakken både for de som har tidlig avreise og for de som har et fly sent på dagen. Reiseleder er med under innsjekk for alle avganger og svarer på evt. spørsmål som dukker opp. Ankomst Norge samme ettermiddag/kveld.

Ekstra-dager før eller etter?

Vi booker gjerne ekstra-dager i forkant eller etter Goodwood-turen. Vi har gode priser på hotell, både i London, eller om du ønsker å tilbringe noen dager i Brighton, Bournemouth eller et annet sted.

Færre antall dager?

Har du ikke nok fridager og ønsker å forkorte turen, går det helt fint. Da trekker vi fra hotellnettene du ikke bruker, slik at prisen blir lavere.

IMG_9842-1.jpg

Programinformasjonen som sendes ut like før avreise, har mye praktisk informasjon om treffområdet, møtesteder, hotellet og andre attraksjoner.

Reisekoordinator er tilstede før bussavgang hver morgen for å svare på evt. spørsmål.

Deltagerne står fritt til å disponere tiden som man vil. Minst en av kveldene samles de som ønsker å spise middag sammen. Også dette er frivillig. Bli med om du har lyst.

IMG_9795-1.jpg

Pris og påmelding

Turen koster kr 13.490,- pr. person. Turpakken inkluderer flybilletter, transport, billetter til Goodwood fredag, lørdag og søndag, samt alle hotellnetter, inkl. frokost. Det er lagt opp til at to og to deler hotellrom. Enerom kan bestilles mot et tillegg i prisen. Ved påmelding får du en depositumgiro på kr 2.500,- pr. person. Beløpet trekkes fra på sluttfakturaen. Sluttfaktura sendes med forfall 4 til 6 uker før avreise. Forbehold om pris- og programendringer.

Om du sikrer deg plass nå, er det full refusjon om du kansellerer innen 15. desember 2024.

Hop A Long Travel AI-06.png
bottom of page