top of page

Finn gode restauranter i USA

Nr. 1.: Spør noen som er lokalkjente om hvilken restaurant de vil anbefale.


Nr. 2.: Bruk apper som Yelp, OpenTable, Tripadvisor, e.l., og les ratinger og reviews. Prøv lokale restauranter, ikke bare de store kjederestaurantene.


Nr. 3.: Les anbefalinger av konkrete restauranter fra kjente mateksperter som f.eks. Guy Fieri fra TV-programmet «Diners, Drive-Ins & Dives» på Food Channel. Vi har testet mange av restaurantene han besøker, og så langt er erfaringene veldig gode.

Ekstratips for førstegangsreisende: Når man kommer inn på en restaurant i USA, så står det ofte et skilt rett innenfor døren, «Please wait to be seated». Vi anbefaler å gjøre det til vane å se etter dette skiltet, og deretter vente til du blir anvist et bord. Ville du heller hatt et annet bord? Det går vanligvis fint. Bare å spørre «...can we sit here instead?». Tar ting lang tid? Ja, det er ikke uvanlig at et restaurantbesøk tar mer tid enn man først tror. Har du dårlig tid, kan det være lurt først å spørre servitøren om han tror tilmålt tid er nok. Dermed vet servitøren at ditt bord er et «hastebord».

Sjekk med oss – vi vet :-)
138 views

Recent Posts

See All

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page