top of page

gruppeturer

AMCAR- turer 2021

AMCAR member tours

    • 25. juni. - 18. juli 2021, Lincoln Highway Tour, kr 36.990,-

    • 20. juli - 10. aug 2021, Route 66 Tour, kr 32.490,-

    • 19. - 22. aug, Rømø Beach Racing Tour, kr 5.990,-

    • 16. - 20. sep, Goodwood Revival Tour, kr 9.990,-

    • 2. - 15. nov, SEMA- og Goodguys Tour, kr 20.990,-

    • 18. nov - 1. des, Florida Turkey Run Tour, kr 20.990,-

Brosjyre AMCAR-turer...

Påmelding uten økonomiske forpliktelser (se nedenfor).

 

USA-turer 2022

Turer som er åpne for alle

    • 7. - 19. april 2022, Springtime in Tennessee, kr 20.990,-

    • 11. juni. - 4. juli 2022, Lincoln Highway kyst til kyst, kr 36.990,-

    • 5. - 26. juli 2022, Route 66, kr 32.490,-

 

Flere turer i 2022 kommer.

Påmelding uten økonomiske forpliktelser (se nedenfor).

Vi gjør klar turer for 2023, 2024 og 2025, men i 2026 er Route 66 hundre år...  

USA-turer 2026

Turer som er åpne for alle

    • 22. juni - 13. juli 2026, Route 66 - One Hundred Years Anniversary Tour 

 

Turpakken inkluderer

- Flybilletter

- Leiebil med fri kilometer og forsikring (på USA-turene)

- Hotell alle netter under hele oppholdet

- Billett til turens hovdarrangement

- Turprogram med GPS-adresser til hoteller og attraksjoner

- Reisekoordinator som er med hele veien

Ikke inkludert

- Bensin

- Mat (mange hoteller har frokost inkludert)

- Billetter til enkelte lokale attraksjoner, museer, osv.  

To og to

To og to personer deler bil og hotellrom. Alle rom har to separate senger. For par, vanligvis én dobbeltseng eller king size seng. 

Reise alene

Enerom og egen bil bookes for de om ønsker. Tillegg i pris. 

Barn og tenåringer

Barn og tenåringer som deler rom og bil med to voksne, faktureres fast pris kr 9.990,- (for flybilletten og ekstra personer på hotellrommet). 

Covid-19

Mange som fikk sine ferieplaner kansellert, gleder seg til å kunne reise igjen. For å fjerne litt av usikkerheten har vi gjort depositumet refunderbart om man velger å kansellere frem til et gitt tidspunkt, uavhengig av grunn for kanselleringen. Man taper dermed ikke noe økonomisk. 

Leiebil

USA-turene inkluder firedørs full size sedan leiebil, f.eks. Ford Fusion eller Chevrolet Malibu (pr. to personer). Beholder man denne bilklassen koster det ikke noe ekstra. Noen velger å oppgradere leiebil til f.eks. SUV, Convertible (Mustang cab, Camaro cab), Luxury, Minivan e.l. Om tre, fire eller flere personer ønsker å kjøre sammen kan vi booker SUV, minivan eller van, ofte uten ekstra kostnad. Alle påmeldte for en oversikt over alternative leiebilklasser, samt priser på oppgradering. 

Hotell
Alle hotellnetter er inkludert. Vi booker kun hoteller av god standard. Alle hoteller er nøye inspisert i forkant. De aller fleste har basseng og ligger i gangavstand til restauranter og attraksjoner. Alle hotellrom har i utgangspunktet to separate senger. Vanligvis to dobbeltsenger. For par booker vi normalt rom med én dobbeltseng eller king size seng. 

Fly
Flybilletter fra enten Oslo, Bergen, Stavanger eller Trondheim er inkludert i prisen. Vi booker også fra andre flyplasser etter ønske, inkl. fra Nordnorge (tillegg i pris). Innsjekket bagasje er inkludert. Vi kan oppgradere flybilletten om du ønsker. 

Alle får se forslag på flyrutene før billettene kjøres ut. Ikke alle er med samme fly. De som kommer fra f.eks. Bergen, Stavanger eller Trondheim, slipper ofte å reise om Gardermoen. Vi prøver alltid å finne best mulig flyrute med færrest mellomlandinger og minst ventetid. Ønsker du å forlenge turen med noen dager i forkant eller etterkant, koster det normalt ikke noe ekstra flybillettmessig. 

Depositum ved påmelding

Ved påmelding sender vi ut en depositumsgiro på kr 2.500,- pr. person. Beløpet trekkes fra på sluttfakturaen.  Depositum er refunderbart om du velger å kansellere innen en gitt frist. Sluttfaktura sendes med forfall 4 til 6 uker før avreise. 

 

Hva skjer når du melder deg på? 

1. Send oss navnene på hver deltaker (kjetil@hopalong.no) eller ring 73 43 66 05. 

2. Du får en depositumsgiro på kr 2.500,- pr. person. Giroen betales innen 14. dager, men er refunderbar om du velger å kansellere innen en gitt frist. 

3. Velg leiebilklasse etter at leiebiloversikten er klar. Du kan oppgradere leiebil om du ønsker.

4. Godkjenn flyruten vi foreslår. Vi sender ut forslag på best mulig flyrute. Du kan oppgradere flyseter om du ønsker. Noen vil også å legge til ekstra dager før eller etter turen. 

5. Sluttfaktura har forfall 4 - 6 uker før avreise. Her trekker vi fra depositumet du har innbetalt. 

6. Ca. 3 uker før avreise får du et fyldig og oppdatert turprogram med GPS-adresser til hoteller og attraksjoner, inkl. detaljert informasjon om utreisedagen, møtesteder, osv. 

7. Når avreisedagen kommer er reisekoordinator er med under hele turen.

Reisegarantifondet

Hopalong Travel AS er et norsk selskap og er medlem av Reisegarantifondet (RGF). Alle reiser selges etter norske regler om reisegaranti. Generelle betingelser finner du her. 

Gruppetur? Betyr det å gå i flokk? 

Nei! Frihet til å kunne gjøre ting på egenhånd er veldig viktig. Mange forbinder gruppeturer med venting og kø. Det unngår vi heldigvis. Du kan sjekke inn på hotellet når du ønsker, sjekke ut når du vil, og delta på de aktivitetene du ønsker. Du bestemmer selv om du vil tilbringe hele dagen på et bestemt arrangement, kjøre den anbefalte ruten, om du vil stoppe på andre attraksjoner eller velge en annen rute. 

Man velger selv hvor mange ting man ønsker å være med på. Noen deltakere er med på det meste, mens andre ønsker å gjøre ting på egenhånd. De fleste varierer dette litt fra dag til dag.

Ferie betyr ferie...

Man slipper å bruke verdifulle feriedager på å lete opp attraksjoner og gjøre bookinger. Man slipper å "trå feil" når det gjelder valg av hotell, billettpakker, osv. Turene kombinerer det beste ved å reise som gruppe hvor hoteller og arrangementer er booket på forhånd og man har en fastsatt reiseplan. Samtidig har man stor frihet til å gjøre ting på egenhånd - med egen leiebil på USA-turene. Man kan bruke tiden til virkelig å ha ferie. Enten du reiser alene, sammen med en venn eller med ektefelle eller andre familiemedlemmer, vil du sette pris på fleksibiliteten turprogrammet gir. 

 

Det sosiale

Mange setter også pris på det sosiale. På turene vil du møte mange hyggelige medreisende. 

 

Reisekoordinator

Erfaren reisekoordinator er med hele veien og kan hjelpe til om det dukker opp spørsmål. 

 

bottom of page